Autor Societat
3 Desembre 2015 a 13:00

Un treballador presumptament begut resulta ferit en un accident laboral

Els Bombers de Terrassa van haver de realitzar diverses sortides

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Dimarts al migdia es va produir un accident laboral al carrer Renaixement, quan un treballador va caure del camió i va quedar inconscient. Una ambulància el va traslladar a l’Hospital de Terrassa. Fins el lloc de l’accident es va desplaçar una unitat policial, que després de fer l’informe tècnic de l’accident va demanar que una unitat es comissionés a l’hospital per fer-li al treballador la prova d’alcoholèmia, ja que semblava que aquest presentés símptomes d’anar begut. La prova no se li va poder fer ja que el treballador es trobava en estat de semi inconsciència.

Incendi en una cuina

A la tarda un problema en una campana extractora va provocar un incendi a la cuina d’un habitatge de l’avinguda Sant Jaume provocant a la seva propietària ferides a la mà i dificultat respiratòria en intentar apagar el foc.

Fins la vivenda es van desplaçar tres unitats de Bombers, una ambulància i una unitat de la policia local. La propietària va haver de ser traslladada a l’Hospital de Terrassa per ser atesa de la ferida a la mà i per la inhalació de fum.

Olla al foc

Més tard els Bombers van haver  de realitzar una nova sortida perquè una dona no podia entrar a casa, ja que el bombí de la porta no funcionava bé i s’havia deixat una olla al foc. A l’interior de la vivenda hi havien dos menors. Finalment els Bombers no van haver d’actuar ja que agents de la policia local finalment van poder entrar amb les claus de la propietària.

Camió calcinat

Ja de matinada, un camió es va incendiar a la carretera de Matadepera, a l’alçada del carrer Granollers. Al voltant de les 4 de la matinada un ciutadà informava del fet. El camió va quedar totalment calcinat.

Switch to mobile version