Autor Societat
16 Desembre 2015 a 11:00

Una furgoneta col•lideix amb tres vehicles estacionats i fuig del lloc de l’accident

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Una veïna del carrer Watt va informar als Mossos d’Esquadra que un vehicle havia col·lidit amb diversos vehicles i s’havia donat a la fuga. Agents de la Policia Municipal es van desplaçar fins el lloc per parlar amb la requeridora, que els va informar que només havia escoltat un cop molt fort i que en sortir al carrer un altre veí li havia explicat que una furgoneta havia col·lidit amb tres vehicles estacionats i s’havia escapolit.

Els agents van poder recuperar del lloc de l’accident diversos fragments que pertanyien suposadament a la furgoneta. La inspecció de l’accident va determinar que el vehicle causant de l’accident hauria de tenir danys  a la part frontal dreta.

Finalment els agents van poder localitzar la furgoneta i Egarvia la va retirar a la central i el seu conductor va ser denunciat per fugir del lloc.

Switch to mobile version