Autor Cinema, teatre i televisió
18 Gener 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 18 i dimarts 19 de gener

Sherlock Holmes Juego de Sombras

Sherlock Holmes Juego de Sombras

Dilluns

TV3

A les 22:39h s’estrena Fassman, l’increïble home radar

Estrenada l’any 2015 sota la direcció de Joaquim Oristrell i amb la interpretació de Juanjo Puigcorbé, Nausicaa Bonnín, Carmen Balagué

El mentalista Fassman rep un anònim on es qüestiona el seu nivell professional i se l’amenaça amb destruir la seva carrera. Abans que acabi el curs del seu recentment inaugurat Institut Fassman, el mentalista haurà de descobrir la identitat del seu enemic entre els seus trenta alumnes

La Sexta

A les 22:30h cine amb Sherlock Holmes: Juego de sombras

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Guy Ritchie i amb la interpretació de Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace

Sherlock Holmes sempre ha estat el més llest de tots… fins ara. I és que hi ha una nova ment mestra del crim que camina solta, el professor James Moriarty, i no només està al mateix nivell intel·lectual que Holmes; a més, la seva capacitat per al mal, combinada amb una total falta de consciència, podrien concedir-li cert avantatge sobre el famós detectiu.

—————————————————-

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h cine amb Noche de miedo

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Craig Gillespie i amb la interpretació de Anton Yelchin, Colin Farrel, David Tennant

Durant l’últim curs en l’institut, Charlie Brewster sembla haver aconseguit tots els seus objectius: és un brillant estudiant i surt amb la noia més desitjada. No obstant això, per culpa de la seva popularitat, ha començat a deixar de costat al seu millor amic. Al mateix temps un tal Jerry es converteix en el seu veí i, encara que al principi, li sembla un tipus genial, aviat comença a percebre en ell alguna cosa estrany.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version