Autor Cinema, teatre i televisió
20 Gener 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 20, dijous 21 i divendres 22 de gener

Infiltrados

Infiltrados

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h cine amb Jack y su gemela

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Dennis Dugan i amb la interpretació d’Adam Sandler, Katie Holmes, Elodio Tougne

Jack és un pare de família que ha d’afrontar un ardu problema: l’arribada per Nadal de la seva odiada germana Jill. Per si no fos poc, la qual cosa, en principi, anava a ser una visita de pocs dies, s’allarga més del previst, la qual cosa obliga a Jack i Jill a intentar llimar asprors.

Telecinco

A les 22:30h cine amb La proposición

Estrenada l’any 2009 sota la direcció d’Anne Fletcher i amb la interpretació de Sandra Bullock, Reyan Reynolds, Malin Akerman

Margaret és una editora d’una important editorial que un bon dia s’enfronta a la deportació al seu país d’origen, Canadà. Per evitar-ho, l’astuta executiva explica que és a punt de casar-se amb Andrew, un assistent al que porta anys torturant. Andrew accepta formar part de la farsa però amb condicions. La “parella” es dirigeix llavors a Alaska a conèixer la peculiar família d’ell, i l’executiva de ciutat, acostumada a tenir tot baix control, es veu embolicada en situacions il·lògiques i surrealistes. Amb un agent d’immigració després dels seus passos, Margaret i Andrew es comprometen a seguir amb el pla previst malgrat les conseqüències.

———————————————-

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Cuando llama un extraño

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Simon West i amb la interpretació de Camilla Belle, Tommy Flanagan, Tessa Thompson

Una estudiant va a treballar de cangur en una casa situada en un llunyà pujol. Jill assegura la porta i connecta l’alarma. Comença a rebre unes misterioses trucades telefòniques que insisteixen que comprovi si els nens estan bé. Gràcies a la policia, localitza les trucades i comprova que procedeixen de l’interior de de la casa

Antena 3

A les 22:40h cine amb Infiltrados

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Martin Scorsese i amb la interpretació de Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Jack Nicholson

El Departament de Policia de Massachussets s’enfronta a la major banda de crim organitzat de la ciutat de Boston. L’estratègia consisteix a acabar des de dins amb Frank Costello, el poderós cap de la màfia irlandesa.

———————————————-

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb Un ciutadà exemplar

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de F. Gary Gray i amb la interpretació de Gerard Butler, Jamie Foxx, Colm Meaney

Clyde Shelton, un home aparentment normal i corrent sofreix un brutal atac juntament amb la seva dona i la seva filla, que són assassinades. Quan el fiscal arriba a un acord amb un dels assassins, perquè l’ajudi a aconseguir la pena de mort a l’altre, Clyde munta en còlera i decideix prendre’s la justícia per la seva pròpia mà. Però acabar amb l’assassí que ha quedat lliure no li basta: vol fer pagar a tot el sistema judicial de la ciutat, començant pel jutge i el fiscal responsables de deixar a l’assassí lliure.

Crítica cinematogràfica a: http://terrassainforma.com/2014/11/critica-cinematografica-un-ciudadano-ejemplar/

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version