Autor Cinema, teatre i televisió
25 Gener 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 25 i dimarts 26 de gener

300

300

Dilluns

TV3

A les 22:36h Making of de Nit i Dia

S’estrena el Making Of on es recullen les interioritats del rodatge de la sèrie Nit i Dia. També és un retrat de les persones reals que han inspirat la sèrie.

La Sexta

A les 22:30h cine amb Transformers: la venganza de los caidos

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Michael Bay i amb la interpretació de Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel

L’objectiu de Sam és portar una vida universitària normal però, per fer-ho, haurà d’oblidar la seva destinació. Mentre Sam ha fet tot el possible per deixar enrere el conflicte de Mission City i tornar a la seva rutina diària, la batalla entre els Autobots i els Decepticons, encara que hagi estat un incident súper secret, ha provocat molts canvis.

—————————————–

Dimarts

La Sexta

A les 22:30h cine amb De ladrón a policía

Estrenada l’any 1999 sota la direcció de Les Mayfield i amb la interpretació de Martin Lawrence, Luke Wilson, Dave Chappelle

Milers acaba de robar un valuós diamant. Poc abans de ser atrapat per la policia aconsegueix amagar el botí. Després de passar dos anys entre reixes es disposa a recuperar la joia, però ara el lloc on va ocultar el diamant s’ha convertit en una comissaria de policia. El seu pla no podia ser un altre que el si es fes passar per policia per recuperar tan preuada joia.

TVE

A les 22:15h cine amb 300

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de Zack Snyder i amb la interpretació de Gerard Butler, Lena Headey, Dominic West

Basada en la novel·la gràfica de Frank Miller, narra la batalla que va tenir lloc en el pas de les Termópilas l’any 480 a.c., en la qual un grup de 300 espartans comandats pel rei Leónidas va lluitar a mort contra el gegantesc exèrcit de l’emperador persa Jerjes. La batalla es plantejava com una missió suïcida per aconseguir temps perquè la resta de les forces gregues es preparessin per a la invasió…

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version