Autor Cinema, teatre i televisió
27 Gener 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 27, dijous 28 i divendres 29 de gener

Amelia

Amelia

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h cine amb Coma

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Mikael Salomon i amb la interpretació de Lauren Ambrose, Steven Pasquale, Geena Davis

Es basa en la novel·la novel·la homònima de Robin Cook, que va ser portada al cinema per Michael Crichton (1978) amb Geneviève Bujold i Michael Douglas com a protagonistes. Mostra els estranys successos que ocorren a l’hospital Peachtree, on diversos pacients, inexplicablement, comencen a entrar en coma.

Antena 3

A les 22:30h cine amb Death Race: La carrera de la muerte

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de Paul W.S. Anderson i amb la interpretació de Jason Statham, Joan Allen, Tyrese Gibson

En un futur proper. Una penitenciaria plena de gom a gom de presos va inspirar als carcellers per crear un passatemps tan cruel com a lucratiu. Presos capaços de tot, un públic global famolenc de violència televisada i un rodo espectacular s’uneixen en DEATH RACE.

Telecinco

A les 22:30h cine amb Transporter

Estrenada l’any 2002 sota la direcció de Corey Yuen i amb la interpretació Jason Statham, Shu Qi, Matt Schulze

Frank Martin és un antic membre de les forces especials que viu una afable vida en el mediterrani francès, llogant els seus serveis per transportar qualsevol tipus de béns, sense fer preguntes i obeint tres regles: mai canvia el tracte, gens de noms i mai mira què és el que porta. No obstant això en comprovar que el paquet del seu últim encàrrec es mou incompleix la tercera regla i troba a una bella dona emmordassada dins d’ell.

—————————————————-

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Dragonfly: la sombra de la libèl·lula

Estrenada l’any 2002 sota la direcció de Tom Shadyac i amb la interpretació de Kevin Costner, Susanna Thompson, Joe Morton, Ron Rifkin

El doctor Joe Darrow, cap d’urgències del Chicago Memorial Hospital, és un prestigiós traumatòleg que perd a la seva dona en un tràgic accident d’autobús en una carretera de muntanya de Veneçuela. Sis mesos després, el cos d’Emily segueix sense aparèixer, i Joe no aconsegueix superar el dolor per la seva pèrdua.

Antena 3

A les 22:40h cine amb American Gangster

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de Ridley Scott i amb la interpretació de Denzel Washington, Russll Crowe, Carla Gugino, Cuba Gooding Jr.

Nova York, 1968. Frank Lucas és el taciturn xofer d’un important mafiós negre de Harlem. Quan el seu cap mor inesperadament, Frank aprofita l’oportunitat per construir el seu propi imperi.

—————————————————-

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb Amelia

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Mira Nair i amb la interpretació de Hilary Swank, Ricahrd Gere, Ewan McGregor

Amelia Earhart va ser una llegendària aviadora nord-americana que va desaparèixer en 1937 mentre sobrevolava l’Oceà Pacífic quan intentava donar la volta al món. El gran amor d’Amelia va ser el pare de l’escriptor Gore Vidal

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version