Autor Societat
14 Gener 2016 a 08:30

Detingut un home per cultivar marihuana en un garatge de Terrassa

Hi van trobar més de 1.000 plantes

marihuana Terrassa 3 (1) RPMN 1000 plantes

La investigació va començar a finals de novembre de l’any passat quan els agents van ser informats que, prop d’on finalment es va trobar la plantació, s’havia detectat una olor molt forta a marihuana. Fruït de les gestions els mossos van comprovar que un home havia llogat un local per cultivar la droga

L’11 de gener els agents van localitzar el sospitós quan sortia del garatge i el van informar que tenien sospites fonamentades que cultivava marihuana. L’home va reconèixer-ho i va permetre què entressin al local

Durant l’escorcoll els investigadors van localitzar 1.022 plantes de marihuana, 12 ventiladors i 30 llums d’alta potència. El garatge estava perfectament habilitat per cultivar la substància estupefaent en quant a necessitats de temperatura, humitat i il·luminació. Tanmateix, el detingut havia fet una connexió il·legal a la xarxa de la llum per tal de no pagar-ne el consum.

El detingut es un home de 37 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Terrassa i la plantació desmantellada estava preparada per fer recollides de marihuana cada tres mesos. Tenint en compte que una planta treu una mitjana de 50 grams de substància, les 1.022 plantes produirien al voltant de 50 quilograms trimestrals que generarien uns beneficis de més de 50.000 euros trimestrals en el mercat il·legal

Switch to mobile version