Autor Societat
2 Gener 2016 a 10:00

Es constitueix la primera agencia de viatges per malalts amb Hepatitis C

Un tractament específic a Egipte

Tractament Hepatitis C // Imatge cedida per Sanantur

Tractament Hepatitis C // Imatge cedida per Sanantur

La primera agencia de viatges especialitzada amb malalts espanyols amb Hepatitis C ja s’ha constituït per rebre atenció especialitzada i accés a tractament específic a Egipte en cinc dies. Segons el Pla Estratègic per l’Abordatge de la Hepatitis C del Ministre de Sanitat a Catalunya s’ha registrat entre 2010-2014  un total de 174.000 nous pacients.

La infecció afecta a més de 185 milions de persones en el món, a Espanya el nombre d’afectats representa el 1,7% de la població adulta. L’empresa Sanantur proposa l’alternativa per malalts que prefereixen no esperar a estar en una fase crítica per ser atesos.

Per això, Sanantur ha acordat amb l’equip mèdic del doctor Sherif Abdel-Fattah El-Baz Younis, dirigeix el Departament de Gastronenterología i Medicina Tropical de la Facultat de Medicina de la Universitat de Aswan. Amb aquest acord els malalts accedeixen a una prèvia prescripció facultativa del quadre mèdic egipci a la medicació necessària pel tractament per un preu total de 6.595 euros.

La medicació es basa en teràpies duals que ofereixen fàrmacs d’última generació pel tractament de la Hepatitis C i serà adquirida pels afectats en establiments autoritzats i amb recepta.

Switch to mobile version