Autor Societat
2 Gener 2016 a 09:00

Tretze persones intoxicades lleument en un incendi d’habitatge a Terrassa

Al carrer Sant Mateu, 66

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Els Bombers de la Generalitat van treballar ahir al migdia en un incendi d’habitatge en un edifici de tres plantes situat al número 66 del carrer Sant Mateu de Terrassa. El foc, del qual se n’ha rebut l’avís a les 12.42 hores, ha cremat totalment el segon pis i ha causat danys també al tercer pis i les causes s’estan investigant.
El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha enviat cinc ambulàncies al lloc, ha evacuat 13 persones amb símptomes lleus d’intoxicació de fum. D’aquestes, sis han estat evacuades a l’Hospital de Terrassa i set a la Mútua de Terrassa.
Al lloc, han treballat cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han pogut donar el foc per controlat a les 13.00hores. Un cop revisat i ventilat tot l’edifici es va donar per extinguit. Tot i això, la Policia Local de Terrassa va precintar tot l’edifici, d’un sol pis per planta, a l’espera de què els serveis tècnics municipals en facin una revisió per determinar possibles afectacions estructurals i decidir el retorn o no dels habitants dels pisos
Switch to mobile version