Autor Cinema, teatre i televisió
3 Febrer 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 3, dijous 4 i divendres 5 de febrer

Buscando el norte

Buscando el norte

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h cine amb Lo que la verdad esconde

Estrenada l’any 2000 sota la direcció de Robert Zemeckis i amb la interpretació de Harrison Ford, Michelle Pfeiffer, Diana Scarwid

Norman i Claire són un matrimoni normal: ell és professor de genètica i ella mestressa de casa. El buit que sent Claire en marxar-se la seva filla a la universitat es converteix en un assumpte secundari quan a la casa comencen a ocórrer coses estranyes i inexplicables: objectes que cauen, portes que s’obren soles, ràdios que s’encenen sense que ningú les toqui…

Antena 3

A les 22:30h s’estrena Buscando el Norte

Dos germans, Álex i Carol, van a seguir el camí que els seus compatriotes van emprendre fa cinquanta anys. Farts de ser els últims de la fila en una cua de més de cinc milions d’aturats, Álex i Carol decideixen emigrar a Alemanya i escapar d’una Espanya que s’esfondra, abans que els enderrocs els caiguin damunt.

Cuatro

A les 22:35h cine amb El inocente

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Brad Furman i amb la interpretació de Matthew McConaughey, Marisa Tomei, Ryan Phillippe

Mick Haller és un advocat defensor que treballa fora del seu Lincoln. Quan un ric agent de béns seents és acusat de violar a una prostituta, se li demana a Haller que ho defensi. L’home afirma que la dona està tractant de treure-li una mica de diners. Però quan Haller mira les proves contra ell, s’assabenta que aquest cas podria estar vinculat a un cas antic seu…

Telecinco

A les 22:30h cine amb Venganza: Conexión Estambul

Estrenada l’any 2012 sota la direcció d’Olivier Megaton i amb la interpretació de Liam Neeson, Maggie Grace

Mentre gaudeix d’unes vacances a Istanbul, un grup de sicaris intenta segresta a Mills i a la seva exdona. Kim, la filla de Bryan, haurà de ser qui rescati aquesta vegada al seu pare i eviti que els criminals es cobrin venjança.

——————————————————

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Más allá de la vida

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Clint Eastwood i amb la interpretació de Matt Damon, Cécile de France, George McLaren

Les vides de tres persones a les quals la mort persegueix de diferents formes es creuen irremeiablement.

Antena 3

A les 22:40h cine amb El mito de Bourne

Estrenada l’any 2004 sota la direcció de Paul Greengrass i amb la interpretació de Matt Damon, Joan Allen, Brian Cox, Karl Urban

Jason Bourne pensava que havia deixat enrere el seu passat dos anys abans. Durant aquest temps, turmentat per certs malsons i per un passat que no aconsegueix recordar, Bourne i Marie es traslladen d’una ciutat a una altra, vivint de manera anònima i clandestina. Tracten de fugir d’una amenaça confusa i desconeguda que creuen percebre en la mirada de qualsevol estrany, en cada trucada telefònica “equivocada”.

——————————————————

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb Vides alienes

Estrenada l’any 2004 sota la direcció de D.J. Caruso i amb la interpretació d’Angelina Jolie, Ethan Hawke, Kiefer Sutherland

L’agent special del FBI Illeana Scott, especialitzada en perfils psicològics, és reclamada per la policia canadenca francòfona de Mont-real per tractar de capturar a un assassí en sèrie que sembla assumir la identitat de les seves víctimes. En la recerca resulta de gran ajuda l’aparició de James Costa, un testimoni que va veure a l’assassí just quan estava amb una de les seves víctimes.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version