Autor Cinema, teatre i televisió
10 Febrer 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 10, dijous 11 i divendres 12 de febrer

8 apellidos vascos

8 apellidos vascos

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h cine amb Una bala en la cabeza

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Walter Hill i amb la interpretació de Sylvester Stallone, Sung Kang, Jason Momoa, Sarah Shahi

Després del seu últim treball, Jimmy Babau, un implacable assassí a sou de Nova Orleáns, sofreix un atac inesperat per part de Keegan, una imparable màquina de matar que executa sense contemplacions al seu company

Cuatro

A les 22:30h cine amb El rey Arturo

Estrenada l’any 2004 sota la direcció de Clive Owen i amb la interpretació de Ioan Gruffudd, Keira Knightley, Mads Mikkelsen

Després d’anys al servei de Roma, Lucius Artorius Castus és a punt de tornar a casa ja que l’imperi es retira de Bretanya. Però abans li encomanaran una última missió que li portarà a ell i als seus cavallers de la Taula Rodona, Lancelot, Galahad, Bors, Tristán i Gawain, a decidir qui ocuparà el tron de Gran Bretanya quan ell es marxi. Gran Bretanya necessita un rei, però no només busquen a un home que els defensi dels invasors saxons, sinó que a més sigui capaç de conduir a la illa a una nova era de prosperitat.

Telecinco

A les 22:30h cine amb 8 apellidos Vascos

Estrenada l’any 2014 sota la direcció d’Emilio Martínez-Lázaro i amb la interpretació de Clara Lago, Karra Elejalde, Dani Rovira

Rafa, andalús de soca-rel, mai ha hagut de sortir del seu volguda Sevilla per aconseguir el que més li importa en la vida: el fi, la *gomina i les dones. Fins que un dia tot canvia quan apareix la primera dona que es resisteix als seus encants: Amaia, una basca. Rafa, decidit a conquistar-la, viatja fins a un poble de l’Euskadi profunda. Allí, per aconseguir a Amaia farà el que faci mancada, fins a fer-se passar per basc.

Podeu llegir la crítica a http://terrassainforma.com/2014/11/critica-cinematografica-ocho-apellidos-vascos/

————————————-

Dijous

La Sexta

A les 22:30h s’estrena Enviado especial: Caso Pablo Ibar

Jalis de la Serna entra al corredor de la mort per entrevistar a Pablo Ibar, l’espanyol pres en una presó nord-americana condemnat a mort. Després d’haver defensat des de fa 21 anys la seva innocència. El Tribunal Suprem de Florida anul·lava la seva condemna a morir executat i ordenava la repetició del judici

Antena 3

A les 22:40h cine amb Ghost Rider, el motorista fantasma

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de Mark Steven Johnson i amb la interpretació de Nicolas Cage, Wes Bentley, Eva Mendes

Fa molt temps, la superestrella de les acrobàcies amb moto, Johnny Blaze va fer un tracte amb el diable per protegir als quals més volia: el seu pare i la seva núvia de la joventut, Roxanne. Ara, el diable ha vingut a cobrar el seu deute.

————————————

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb Els jocs de la fam

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Gary Ross i amb la interpretació de Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Elizabeth Banks

El que en el passat van ser els Estats Units, ara és una nació anomenada Panem; un imponent Capitoli exerceix un control rigorós sobre els 12 districtes que ho envolten i que estan aïllats entre si. Cada districte es veu obligat a enviar anualment un noi i una noia entre els dotze i els divuit anys perquè participin en els Jocs de la Fam, uns jocs que són transmesos en directe per la televisió. Es tracta d’una lluita a mort, en la qual només pot haver-hi un supervivent. Katniss Everdeen, una jove de setze anys, decideix substituir a la seva germana en els jocs; però per a ella, que ja ha vist la mort d’a prop, la lluita per la supervivència és la seva segona naturalesa.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version