Autor Cinema, teatre i televisió
17 Febrer 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 17, dijous 18 i divendres 19 de febrer

Australia

Australia

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h cine amb Corrupción en Miami

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Michael Mann i amb la interpretació de Colin Farrell, Jamie Foxx, Gong Li

Sonny Crockett i Ricardo Tubbs són una parella d’agents de la brigada antivici del departament de policia de Miami. enmig d’una operació menor, tots dos s’assabenten que un bufo en les altes esferes ha causat la mort de dos agents federals i la massacre d’una família per un assumpte de drogues.

Cuatro

A les 22:35h cine amb Expediente 39

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Christian Alvart i amb la interpretació de Renee Zellweger, Jodelle Ferland i Ian McShane

Emily és una treballadora de serveis socials que pensa que ja ha vist tot fins que un dia coneix el seu nou i més misteriós cas, una nena de 10 anys amb problemes anomenada Lilith Sullivan. Els seus pitjors temors es confirmen quan els pares de Lilith intenten matar a la nena, la seva única filla. Emily la protegeix i decideix portar-la-hi amb ella fins que una altra família arribi per acollir-la. Llavors, comença el veritable terror…

Telecinco

A les 22:30h cine amb Lobezno Inmortal

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de James Mangold i amb la interpretació de Hugh Jackman, Will Yun Lee

Basada en l’aclamat còmic, aquesta èpica aventura porta a Llobató, el personatge més icònic de l’univers dels X-Men, a Japó en l’actualitat. En un món desconegut per a ell s’enfrontarà al seu pitjor enemic en una lluita a vida o mort que li canviarà per sempre. Vulnerable per primera vegada i desafiant els seus límits físics i emocionals, no només s’enfronta al letal acer samurái, sinó també a una lluita interna contra la seva pròpia immortalitat que li tornarà més forta del que mai li hem vist.

————————————–

Dijous

La Sexta

A les 22:30h To Kyma, Rescate en el mar Egeo

Salven famílies, ancians, bebès, refugiats que fugen de l’infern de la guerra. Un grup d’espanyols es juga la vida desinteressadament per ajudar als altres.

Antena 3

A les 22:40h cine amb Riddick

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de David Twohy i amb la interpretació de Vin Diesel, Jordi Mollà, Matt Nable

Traït per la seva pròpia espècie i dau per mort en un llunyà i desolat planeta, aparentment sense vida, el dur Riddick haurà de lluitar per la supervivència contra depredadors alienígenes convertint-se en un ser més poderós i perillós.

————————————–

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb Austràlia

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de Baz Luhrmann i amb la interpretació de Nicole Kidman, Hugh Jackman, David Wenham

Any 1939. Lady Sarah Ashley, una aristòcrata anglesa frívola i superficial. Un matrimoni sense amor i sense fills l’ha privat de tot el que no sigui la seva quadra de cavalls. Convençuda que el seu marit li és infidel, Sarah viatja des de Londres fins a Darwin (Austràlia) per enfrontar-se amb ell. La seva guia, Drover, és un ramader tan tosc com a refinada és Sarah. La profunda antipatia que es professen se suavitza quan Sarah es fa càrrec d’un jove mestís, orfe i marginat.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version