Autor Cinema, teatre i televisió
22 Febrer 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis….

Dilluns 22 i dimarts 23 de febrer

El ilusionista

El ilusionista

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb El il·lusionista

Estrenada l’any 2006 sota la direcció de Neil Burger i amb la interpretació de Edward Norton, Paul Giamatti, Jessica Biel

El misteriós Eisenheim captiva al públic amb els seus espectacles de màgia i il·lusionisme. L’escèptic príncep hereu Leopold intentarà descobrir el que creu un frau amb l’ajuda d’un perspicaç inspector de policia.

La 2

A les 21:55h cine amb La residencia

Estrenada l’any 1969 sota la direcció de Narciso Ibáñez Serrador i amb la interpretació de Lili Palmer, Mary Maude, Tomás Blanco

Lilli Palmer dirigeix un internat per a noies problemàtiques a Espanya. La seva rígida disciplina ha establert un ordre social entre les joves en el qual figuren el lesbianisme, el sexe i la tortura. Palmer té un fill adolescent al que intenta mantenir allunyat de les seves internes.

———————————————–

Dimarts

TVE

A les 22:25h cine amb The Italian Job

Estrenada l’any 2003 sota la direcció de F. Gary Gray i amb la interpretació de Mark Wahlberg, Charlize Theron, Edward Norton

Charlie Croker és una ment mestra del robatori lliurat a un pla impecable després de reunir a un equip format per un contacte a l’interior d’un palau venecià, Steve, un geni de la informàtica, Lyle, un hàbil conductor, Rob, un expert en explosius, Oïda-esquerra, i l’experimentat John Bridger. No obstant això, després de l’èxit del cop tota la banda es queda de pedra en comprovar que un d’ells ha traït a la resta.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version