Autor Economia
24 Febrer 2016 a 18:00

Celebrada amb èxit de participació la Jornada de Comerç Urbà i Franquícies

Ahir al mati a Nodus Barberà

jornada-comerc-urba-barbera alcaldessa

Amb la participació de 15 franquícies i més de 60 assistents entre tècnics d’ocupació , emprenedors i altres professionals, ahir es va celebrar  aquesta Jornada que, en breu tindrà una replica a Badalona.

Va obrir l’acte el Sr Isaac Albert, diputat delegat de comerç de la Diputació de Barcelona i la sra Silvia Fuster alcaldessa de Barberà que van donar la benvinguda als assistents i es van felicitar que, en moments difícil pel comerç local i de proximitat, hi hagin iniciatives com aquestes.

Però, com era una Jornada de treball, ben aviat van començar les conferències sent la primera Les franquícies com a motor de creixement a càrrec del Sr Xavier Vallhonrat president de l’Associació Catalana de Franquiciadores.

A continuació, la Sra Noelia Hurtado va desgranar la 2ª conferència  Més enllà de les grans ciutats també hi ha franquícies per acabar el Sr Jordi Bacaria director de Franquicies.cat que va dur a terme l’exposició de la conferència Com podem establir contacte directe amb les franquiciadores?.

Per acabar,un Elevator Pitch de les franquícies participants BEEP, La fábrica del Cartucho, Kidsbrain, Llagurt, Catalunyainforma, Pannus, Folder, Babel Idiomes, Anatolia Kebabs, Bissú, Escola Bressol Caputxeta Vermella, Inner Nature, Tailor and Co., Tintopia i Mans de Sant

L’ acte va acabar amb l’ intervenció del Sr Pere Pubill, tinent d’alcalde de desenvolupament econòmic, comerç i ocupació de l’Ajuntament de Barberà i un cafè-Networking entr els assistents i les marques franquiciadores.

Acabada la Jornada, i dins del Mercat Municipal 11 de Setembre es va dur a terme un dinar a peu dret on les franquiciadores, responsables de Comerç Barberà, tècnics municipals i el regidor Sr Pere Pubill van conversar llarg i distesament.

Switch to mobile version