Autor Societat
22 Febrer 2016 a 17:30

Greu accident als Tres Tombs

La ferida va ser  trasladada per l’helicòpter del SEM al Hospital Valle Hebron

La passada dels Tres Tombs a Terrassa // Foto: Joan Murcia

A les 11:44, a la cruïlla del C/ de la Masia amb la Ronda Ponent una jove que, segons un testimoni, no portava el casc posat va caure del cavall i, segons el metge que la va atendre, va patir un traumatisme crano encefàlic greu amb pèrdua de consciencia.

En un primer moment, va ser atesa per l’ambulància de la Creu Roja que acompanyava la comitiva i, posteriorment per 2 ambulàncies del SEM que, tot i haver recuperat la consciencia la jove ferida, van decidir mantenir-la sedada i efectuar trasllat amb l’helicòpter del SEM, que va aterrar a la zona.

Segons informacions dels familiars, per la tarda va ser intervinguda per tal d’ extirpar-li un coàgul que afectava al cervell

 

Switch to mobile version