Autor Esports
22 Febrer 2016 a 17:00

Resultat Handbol Terrassa

Imatge Facebook Handbol Terrassa

Imatge Facebook Handbol Terrassa

Geieg – Handbol Terrrassa

El partit a començat molt lent, cap dels 2 equips ha sortit a mossegar, tot i que els egarencs necessitaven de la victòria per seguir empatats amb el Parets al cap davant de la classificació. Al minut 10 el resultat era d’ un escàs 1-2, i no per les grans defenses dels 2 equips, si no per el desencert dels jugadors alhora de xutar a porteria. La dinàmica de la primera part no a variat gaire, i el partit a seguit amb un baix ritme. Al minut 20 el resultat era de 4-6. Fins aquí els de Valdivia han manat en el marcador, sempre amb rendes baixes de 1 o 2 gols, els últims 10 minuts de la primera part però la dinàmica a canviat, i l’ equip gironí a aconseguit empatar el partit i en l’ últim segon de la primera part, s’ha posat per davant en el marcador 9-8.

La segona part a sigut un altre partit, tots 2 equips han sortit molt mes endollats, el Geieg perquè es veia amb possibilitats de guanyat al colider, i els de Terrassa perquè començaven a veure que podrien perdre dos punts claus en terres gironines. Per tant, a mateixa intensitat s’ha començat a imposar la qualitat egarenca i al minut 40 havien remuntat el partit amb un parcial de 2-6, deixant el marcador en 11-14. Tot i el canvi tàctic defensiu del Geieg, a la meitat de la segona part, deixant la 6-0 per defensa amb 5-1,l’ Handbol Terrassa a seguit imposant el seu joc en atac, si a la primera part els egarencs es precipitaven, a la segona els atacs han estat madurats deixant llançaments molt mes clars.

Al final del partit 22-26. Un Handbol Terrassa que ha anat de menys a mes, un partit treballat on la confiança del principi ha fet patir mes del necessari. Ha de servir de toc d’ atenció per rebre la propera setmana a l’ Handbol Sabadell, equip en clara ratxa positiva que busca entrar en zona d’ ascens.

Geieg 22

Sergi Sallent, Mario Rodriguez 1, Diego Sanz 5, Nordin El-Haronni 2, Edu Palomino, Gerard Pi, Albert Rodriguez 2, Lluis Eusebio 8, David Oteo 1, Ot Aimerich 2, Jonathan Marchante 1, Josu Iza, Ilias El-Ghaeri, Adria Bañeras.

Handbol Terrassa 26

Mateo Navarro, Victor Martinez 1, Joel Navarro 2, Ricard Guardeño, Albert Riera, Fran Martinez 2, Adrian Bonilla 3, Alejandro Bonilla 5, Cristian Lara 2, Benjamin Raya 2, Carlos Lopez 4, Xavi Garcia 3, Andres Güizo, Guillermo Domingo 2

Switch to mobile version