Autor Societat
25 Febrer 2016 a 14:00

Serveis mínims per la jornada de vaga del 26 de febrer

Rodalies prestarà el servei en un 66% en hora punta i el 33% en hora vall

 

Tren de Rodalies

Tren de Rodalies // Foto: Joan Murcia

 

El Ministerio de Fomento i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya han establert el dispositiu de serveis mínims de Renfe per a la jornada de vaga del 26 de febrer convocada a l’àmbit de Barcelona.

Rodalies de Catalunya, és a dir, trens de rodalia i trens regionals, prestarà el seu servei en un 66% en el període comprès entre les 6.00 i les 9.30 hores i les 17.00 i les 20.30 hores. Durant la resta de la jornada serà del 33%.

Els clients poden consultar aquesta informació a la pàgina web www.rodaliesdecatalunya.cat, web mobi, app’s (Rodalies de Catalunya i renfe rodalia) i telf. 900 41 00 41.

La mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s’assegurarà amb un servei del 72% dels trens afectats, que són aquells que es realitzen amb personal de Barcelona.

Pel que fa els serveis Avant el serveis essencials són del 63%.

Els viatgers amb bitllets adquirits amb antelació pels serveis afectats per la vaga poden sol·licitar el seu canvi o reemborsament sense cap cost addicional a estacions i agències de viatge.

Els usuaris poden obtenir informació detallada al telèfon 902 320 320, al web www.renfe.com i al Twitter @Renfe.

Switch to mobile version