Autor Cinema, teatre i televisió
7 Març 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 7 i dimarts 8 de març

Misión Imposible Protocolo Fantasma

Misión Imposible Protocolo Fantasma

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb Misión Imposible: Protocolo Fantasma

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Brad Bird i amb la interpretació de Tom Cruise, Paula Patton, Jeremy Renner, Simon Pegg

L’agent Ethan Hunt, acusat d’un atemptat terrorista amb bombes contra el Kremlin, és desautoritzat juntament amb tota l’organització, en engegar el President el Protocol Fantasma. Abandonat a la seva sort i sense recursos, l’objectiu de Ethan és rehabilitar el bon nom de la seva agència i impedir un nou atac.

La 2

A les 21:55h cine amb Un hombre va por el camino

Estrenada l’any 1949 sota la direcció de Manuel Mur Oti i amb la interpretació de Francisco Arenzana, Matilde Artero, Aureli Barceló

Luis és un rodamón al que la destinació ho porta a casa de Julia, una vídua amb una filla petita, Blanca, que viu aïllada a la muntanya. Julia, commoguda pel caràcter afable de Luis, li ofereix que es quedi i treballi les seves terres. Però aviat al poble comencen a xafardejar sobre ells…

—————————————-

Dimarts

TV3

A les 22:45h cine amb Fora de comptes

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Todd Phillips i amb la interpretació de Robert Downey Jr., Zach Galifianakis, Jamie Foxx

Peter Highman, un seriós arquitecte que és a punt de ser pare, haurà de creuar tot Estats Units, des d’Atlanta fins a Los Angeles, per assistir al naixement del seu primer fill, però també haurà de suportar a un excèntric company de viatge

TVE

A les 22:15h cine amb The Score (un golpe maestro)

Estrenada l’any 2001 sota la direcció de Frank Oz i Robert de Niro i amb la interpretació de Robert De Niro, Marlon Brando, Edward Norton

Nick Wells, un professional del crim, decideix abandonar el negoci després que en el seu últim treball fossin a punt d’atrapar-li. Però els seus plans de viure en pau amb la seva noia Diane dirigint el seu club de jazz s’aniran al trast quan aparegui el seu amic Max amb una oferta difícil de rebutjar: robar una valuosíssima obra d’art de l’edifici de duanes de Mont-real.

La 2

A les 21:55h cine amb Solo para Hombres

Estrenada l’any 1960 sota la direcció de Fernando Fernán-Gómez i amb la interpretació de Fernando Fernán Gómez, Analía Gadé Manuel Alezandre, Elvira Quintillá

Finals del segle XIX. El fet que una bella jove comenci a treballar en un ministeri fent el treball d’un home provoca un gran escàndol. A més, molt aviat demostra que és moltíssim més eficient que la majoria del personal masculí de l’oficina.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version