Autor Cinema, teatre i televisió
14 Març 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 14 i dimarts 15 de març

Sexo en Nueva York 2

Sexo en Nueva York 2

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb La sombra del reino

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de Jamie Foxx i amb la interpretació de Jennifer Garner, Jason Bateman

A Ronald Fleury, un intel·ligent agent especial del Govern, li encarreguen una important missió: organitzar un equip d’elit que haurà de desplaçar-se a Riad per capturar al cervell d’un atemptat terrorista que li va costar la vida a diversos compatriotes.

Antena 3

A les 22:40h cine amb Sexo en Nueva York 2

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Michael Patrick King i amb la interpretació de Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis

La trama de la seqüela gira entorn de la vida de jovençans de Carrie i Big, així com de les esporàdiques temptacions que podrien arruïnar el seu matrimoni.

La 2

A les 21:55h cine amb Porque te vi llorar

Estrenada l’any 1941 sota la direcció de Juan de Orduña i amb la interpretació de Pastora Peña, Manuel Arbó

En finalitzar la Guerra Civil espanyola, un home honrat del bàndol nacional, commocionat per les llàgrimes i intencions suïcides d’una noia a la qual havia cortejat temps enrere i que va anar més tard violada per les tropes vermelles, decideix casar-se amb ella i lliurar el seu noble cognom al fill nascut de tal atrocitat.

————————————-

Dimarts

La 2

A les 21:55h cine amb Cielo negro

Estrenada l’any 1951 sota la direcció de Manuel Mur Oti i amb la interpretació de Susana Canales, Fernando Rey

Emilia és una humil empleada d’una casa de modes, a més ha de cuidar a la seva mare vídua el que fa que es quedi sense nuvi. Un dia decideix acudir a una revetlla amb un possible nuvi, i per això no dubta a agafar un vestit del taller on treballa per després retornar-ho. El problema ve quan Emilia taca el vestit i és expulsada del seu treball. Les seves companyes es burlen d’ella perquè a més s’ha tornat a quedar sola i sense nuvi. Les desgràcies de la jove no acaben aquí, en una visita a l’especialista, aquest li informa de la possibilitat que es quedi cega. Al poc temps mor la seva mare i la desesperació d’Emilia augmenta. Ambientada als barris baixos de Madrid, es van utilitzar uns magnífics decorats amb els quals s’aconsegueix reflectir amb realisme l’època en la qual està inspirada.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version