Autor Cinema, teatre i televisió
16 Març 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 16, dijous 17 i divendres 18 de març

 El quinto elemento

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h cine amb Millennium: Los Hombres que no amaban a las mujeres

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Niels Arden Oplev i amb la interpretació de Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Sven-Bertil Taube

Esperant poder lliurar-se d’una acusació de difamació, el periodista Mikael Blomkvist es trasllada a una remota illa del nord de Suècia, on la mort no esclarida d’una jove turmenta encara al seu oncle quaranta anys després.

Cuatro

A les 22:30h cine amb El quinto poder

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de Bill Condon i amb la interpretació de Benedict Cumberbatch, Dan Stevens i Laura Linney

El fundador de Wikileaks Julian Assange i el seu col·lega Daniel Domscheit-Berg s’uneixen per convertir-se en els guardians subterranis dels privilegiats i poderosos. Amb un limitat pressupost, creen una plataforma que permet filtrar dades secretes en forma anònima, tirant llum sobre foscos secrets governamentals i crims corporatius. Aviat donen a conèixer més informació que totes les organitzacions de mitjans més llegendàries del món. Però quan Assange i Berg accedeixen al major tresor de documents confidencials d’intel·ligència en la història dels Estats Units, s’enfronten entre si i a una qüestió definitòria de la nostra època: quin és el cost de mantenir secrets en una societat lliure i quin és el cost de donar-los a conèixer?

——————————————–

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Van Helsing

Estrenada l’any 2004 sota la direcció de Stephen Sommers i amb la interpretació de Hugh Jackman, Kate Beckinsale

Segle XIX. En els Carpats està la misteriosa i mítica regió de Transilvania, on habita el Mal que es fa present quan el sol es posa, i on prenen forma els monstres que protagonitzen els malsons dels homes. Enviat pel Vaticà, Van Helsing inicia allí la seva lluita contra el comte Drácula i les criatures sota el seu control.

——————————————–

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb Venjança

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de Pierre Morel i amb la interpretació de Liam Neeson, Maggie Grace i Famke Janssen

Bryan Mills és un agent especial jubilat. Però quan la seva filla Kim és segrestada a París per una organització criminal albanokosovar, haurà de tornar a l’acció per intentar salvar-la. La banda es dedica a una xarxa de tràfic de blanques, per la qual cosa Mills sap que només disposa d’unes hores per aconseguir rescatar-la abans que es perdi el rastre de la seva filla.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version