Autor Voleibol
16 Març 2016 a 11:00

Club Voleibol Terrassa 4ª Lliga Catalana

Cv Terrassa Femeni Foto: Club Voleibol Terrassa 2013

Cv Terrassa Femeni Foto: Club Voleibol Terrassa 2013

El dissabte, les noies del Club Voleibol Terrassa es van desplaçar a Castellar per defensar la segona posició que posseeixen en la 4ª Lliga Catalana.

Les de Dobón i Guil es van trobar amb un Castellar molt efectiu en defensa que va dificultar el joc a les de Terrassa.

El partit es va presentar amb la mateixa dinàmica en cada set, un Terrassa dominant a l’inici però al qual, la relaxació així com la pèrdua de l’ordre i confiança, els va dificultar a l’hora de culminar el partit al seu favor.

L’equip local va saber remuntar molt bé els dos primers sets, que, aprofitant la desconcentració de les egarenques, les va dur a emportar-se’ls per 25–18 i 25–20 respectivament.

Les de Terrassa van lluitar i van aconseguir endur-se el tercer set per 21 – 25 amb un joc molt més fluït i intel·ligent. En el set van ser notables els potents atacs de la central Judit Cantero, escollida MVP del partit, que superaven el dur bloqueig de les rivals.

El quart i últim set també va començar sota el domini de les de Dobón i Guil. No obstant això, es van veure superades per un Castellar que va aprofitar la mínima per remuntar un parcial de 21 – 24 i finalitzar el set 26 – 24. D’aquesta manera el FS Castellar es va emportar el partit per 3 sets a 1 contra un Terrassa que va mostrar un joc molt irregular.

Dura derrota per les de Terrassa, que continuen segones a dos punts de les terceres, el CE Hortons, a falta de dues jornades per finalitzar la primera fase i preparant la fase d’ascens per a la qual ja estan classificades.

Dissabte que ve jugaran a les 18:15h al Pavelló del Pla del Bonaire, on defensaran la segona posició contra el CV Cardedeu cuer de la competició.

Club Voleibol Terrassa 2013

Switch to mobile version