Autor Notícies
9 Març 2016 a 17:30

Sferic Hokei patins femení

Imatge cedida Sferic

Imatge cedida Sferic

Cerdanyola 1 Sferic  0

Mal partit del Sferic a la pista del Cerdanyola, ja que en cap moment es va sentir còmode en els 40 minuts, el 10 primers minuts de la primera part es va veure un Sferic desdibuixat, sense personalitat i preocupat mes per les decisions arbitrals que per una altre cosa, el Cerdanyola per la seva part tampoc no aportava gaire mes, pel que es va veure uns minuts força dolents.

Els segons 10 minuts de la primera part el Sferic va canviar la definició del seu atac i van ser els millors del Sferic, però no va aconseguir crear el perill necessari per obrir el marcador, tampoc ho feia el Cerdanyola , que desaprofivava dos minuts amb superioritat  per blava a la Pancha Puertas, ja que només es basava el seu atac en xuts llunyans.

A la segona part, quan tothom pensava que el Sferic sortiria a demostrar el per que està per sobre la classificació del Cerdanyola, i després de un tercer canvi en la tàctica atacant, no va donar cap fruit, poques idees en atac per part dels dos equips , i per això seguia la igualtat del 0-0.

La dinàmica del partit portava inexorablement a que finalitzes amb el marcador inicial, però un temps morts a falta de 3 minuts del Cerdanyola, el Sferic l’aprofitava per fer l’últim intent de treure els 3 punts, i va sortir a pressionar al equip local, quan tot semblava que seria el Sferic que s’aprofités de la situació, una errada de marcatge l’aprofitava el Cerdanyola, per marcar el únic gol del partit, el Sferic amb dos minuts no va tenir temps de reacció.

Sferic

Switch to mobile version