Autor Cinema, teatre i televisió
11 Abril 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 11 i dimarts 12 d’abril

El sicario de Dios

El sicario de Dios

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb El sicario de Dios

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Scott Stewart i amb la interpretació de Paul Bettany, Karl Urban, Cam Gigandet

En un món assolat per segles de guerra entre l’home i els vampirs, un llegendari guerrer que va destacar durant l’última Guerra del Vampir, s’ha convertit en un sacerdot que viu en comunitat a les emmurallades ciutats controlades per l’Església.

TVE

A les 22:15h cine amb El poder del dinero

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de Robert Luketic i amb la interpretació de Liam Hemsworth, Amber Heard, Harrison Ford

Adam Cassidy és un jove que odia el seu treball en l’empresa tecnològica Wyatt Corporation. El seu cap li proposa infiltrar-se en la companyia del seu màxim rival i actuar com a espia industrial.

La 2

A les 21:15h cine amb Malvaloca

Estrenada l’any 1942 sota la direcció de Luis Marquina i amb la interpretació d’Amparo Rivelles, Alfredo Mayo

Rosita és una bella i humil noia malaguenya, coneguda com la Malvaloca, amb un passat ple d’amors que s’han aprofitat d’ella. Quan coneix a Leonardo, un asturià honrat i treballador, naixerà entre ells un amor sincer, però hauran de lluitar contra els prejudicis que condemnen el passat de Rosita.

———————————————

Dimarts

La 2

A les 21:55h cine amb Maribel y la extraña família

Estrenada l’any 1960 sota la direcció de José María Forqué i amb la interpretació de Adolfo Marsillach, Silvia Pinal, Julia Caba

Marcelino, un provincià tímid i encongit, propietari d’una fàbrica de xocolates d’un poble, ve a Madrid amb la seva mare per presentar-li a la seva núvia. Tots dos s’allotgen a casa de tia Paula, germana de la mare, tan vella i estranya com aquesta. Marcelino els presenta a Maribel, cambrera d’una barra americana.

Cuatro

A les 22:40h cine amb Vacaciones en el infierno

Estrenada l’any 2012 sota la direcció de Adriana Grunberg i amb la interpretació de Mel Gibson, Daniel Giménez, Roberto Sosa

En el seu últim atracament, Driver, és capturat per la policia mexicana i internat en una presó estranya i perillosa coneguda com “El Pueblito”. Un lloc on la corrupció i la violència estan a l’ordre del dia i on l’ésser foraster no ajuda. No obstant això, aviat coneixerà a un xaval de 10 anys que coneix les regles amb les quals poder sobreviure allí dins. Driver somiava amb unes vacances de somni. En “El Pueblito” resultaran inoblidables.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version