Autor Cinema, teatre i televisió
13 Abril 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 13, dijous 14 i divendres 15 d’abril

 Merlí

Dimecres

La Sexta

A les 22:30h s’estrena la sèrie de TV3 a Atresmedia Merlí

Quan el nou professor de filosofia de l’Institut Àngel Guimerà, Merlí Bergeron, arriba a l’Institut provoca reaccions adverses. Poc a poc es guanya als alumnes però a la vegada als professors els molesta la seva manera de ser i de relacionar-se amb la plantilla. Però a casa, en Merlí fa tot el possible per intentar recuperar la relació amb el Bruno, el seu fill adolescent.

Antena 3

A les 22:40h cine amb La intérprete

Estrenada l’any 2005 sota la direcció de Sydney Pollack i amb la interpretació de Nicole Kidman, Sean Penn i Catherine Keener

Silvia Broome, una dona d’origen africà, és intèrpret de les Nacions Unides. Un dia sent com amenacen de mort a un president africà acusat de genocidi, que és a punt de pronunciar un discurs en l’Assemblea General.

La 2

A les 21:55h cine amb La casa de las Chivas

Estrenada l’any 1972 sota la direcció de León Klimovsky i amb la interpretació de Simón Andreu, Charo Soria

Història ambientada durant la Guerra Civil Espanyola (1936-1939), uns militars requisen la casa en la qual viuen Petra, Trini i el seu pare. Petra és la germana major i per obtenir aliments per a la seva família, es lliura als soldats i obeeix a tots els seus desitjos. Petra protegeix a la seva germana petita i evita que passada pel mateix que ella. Trini s’enamora de Juan, un soldat que sembla diferent a la resta, però la rebutjarà. Més tard, Trini descobrirà el que ocultava Juan: la seva condició de sacerdot.

Cuatro

A les 22:30h cine amb El fuego de la venganza

Estrenada l’any 2004 sota la direcció de Tony Scott i amb la interpretació de Denzel Washington, Dakota Fanning

En la Ciutat de Mèxic, l’ex assassino de la CIA i actualment alcohòlic John Creasy és contractat per l’industrial Samuel Ramos, amb la recomanació del seu antic amic Rayburn, per ser el guardaespatlles de la seva petita filla Xiula i la seva esposa Lisa. Pita canvia el comportament del fred Creasy, fent-li viure i somriure de nou, i ell sent un gran afecte per ella. Quan la noia és segrestada, Creasy jura matar als responsable del segrest.

————————————-

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Sucker Punch

Estrenada l’any 2011 sota la direcció de Zack Snyder i amb la interpretació de Emily Browning, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish

Ambientada en els anys 50. Una noia és internada pel seu padrastre en una institució psiquiàtrica perquè li practiquin una lobotomía

La 2

A les 21:55h cine amb ¡Ay, Carmela!

Estrenada l’any 1990 sota la direcció de Carlos Saura i amb la interpretació de Carmen Maura, Andrés Pajares

Amb l’espectacle “Carmela i Paulino, varietés al fi”, dos actors, acompanyats del jove Gustavete, distreuen a les tropes republicanes abans de partir al capdavant. Quan el trio decideix viatjar a València, es perden i van a parar a terreny nacional. Tement el pitjor, se sorprenen quan un tinent italià, amant del teatre, se li ocorre que podrien muntar un espectacle.

————————————-

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb Lluita de titans

Estrenada l’any 2010 sota la direcció de Louis Leterrier i amb la interpretació de Sam Worthington, Mads Mikkelsen, Liam Neeson

Adaptació lliure del mite de Perseo, fill de Zeus, el pare dels déus grecs. Perseo i la seva mare Dánae, són tancats en un cofre per Acrisio, el seu avi, i llançats al mar. Arrossegats pel corrent, arriben a la illa de Sérifos, on Perseo aconsegueix la maduresa. Quan sàpiga quin és la missió que li ha estat encomanada per la Destinació, emprendrà un duríssim viatge, en el qual haurà d’anar superant diverses proves.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version