Autor Cinema, teatre i televisió
18 Abril 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dilluns 18 i dimarts 19 d’abril

 Tokarev

Dilluns

La Sexta

A les 22:30h cine amb Asalto al distrito 13

Estrenada l’any 2005 sota la direcció de Jean-François Richet i amb la interpretació de Laurence Fishburne, Ethan Hawke, Maria Belle

Queden poques hores perquè l’any toqui a la seva fi i la comissaria del districte 13, una de les més antigues de Detroit, és a punt de tancar. Moltes carreteres estan tallades a causa de la forta nevada i només queda un grapat de policies encapçalat pel sergent Jake Roenick.

TVE

A les 22:15h cine amb Lo mejor para ella

Estrenada l’any 2014 sota la direcció de Mike Binder i amb la interpretació de Kevin Costner, Octavia Spencer, Jillian Estell

Narra la història de Elliot Anderson un home copejat per la recent defunció de la seva dona que ha de criar en solitud a la seva benvolguda néta Eloise. Les coses es complicaran quan Rowena, l’àvia paterna reclama judicialment la custòdia de la nena, qui es veurà embolicada en un plet que enfrontarà a dues famílies que la volen profundament. Durant el procés les dues parts assumiran els seus errors passats i aprendran que el perdó i la reconciliació entre ambdues famílies és l’únic camí per protegir a Eloise i vetllar per la seva felicitat. Sustentada per un repartiment ple d’estels, i inspirada en fets reals, la pel·lícula esdevé una mirada a dos mons aparentment diferents, on res es limita a blanc o negre.

La 2

A les 21:55h cine amb El clavo

Estrenada l’any 1944 sota la direcció de Rafael Gil i amb la interpretació de Amparo Rivelles, Rafael Durán

El jutge Javier Zarco, coneix a una jove cridada Blanca en un viatge de Madrid a Terol i comencen una apassionada relació en la qual Javier li proposa matrimoni a la seva estimada abans de traslladar-se a la seva nova destinació de treball. Al poc temps ella desapareix i ell perd totalment la seva pista. Cinc anys després, es retroben i l’amor torna a néixer. Encara que en aquest moment el jutge està enmig de la misteriosa recerca d’un assassinat amb un crani travessat per un clau.

———————————–

Dimarts

La 2

A les 21:55h cine amb La tía Tula

Estrenada l’any 1964 sota la direcció de Miguel Picazo i amb la interpretació de Aurora Bautista, Carlos Estrada

Després de la mort de la seva germana Rosa, Tula, una dona propera als quaranta, maca i intel·ligent, acull a la seva casa al seu cunyat Ramiro i als seus dos nebots, Tulita i Ramirin. Però la convivència serà difícil, ja que un pretendent de Tula vol que Ramiro influeixi sobre ella per facilitar el seu matrimoni, mentre que aquest comença a sentir una certa atracció cap a ella fruit de la convivència diària.

Cuatro

A les 22:30h cine amb Tokarev

Estrenada l’any 2014 sota la direcció de Paco Cabezas i amb la interpretació de Nicolas Cage, Rachel Nichols, Peter Sotrmare

Paul Maguire porta una vida meravellosa, envejable des de qualsevol punt de vista. És un home de negocis d’èxit i un pilar en la seva comunitat. La seva dona, Vanessa, és intel·ligent i atractiva. El seu matrimoni es basa en l’amor, en el respecte mutu i en una gran dosi de passió. La seva filla Caitlin és una estudiant excel·lent, és intel·ligent i està molt unida al seu pare. Ara Paul porta una bona vida, però… el passat d’una persona mai mor de debò, tampoc el seu.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version