Autor Cinema, teatre i televisió
20 Abril 2016 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis…

Dimecres 20, dijous 21 i divendres 22 d’abril

 Supervivientes

Dimecres

Antena 3

A les 22:40h cine amb Transporter 3

Estrenada l’any 2008 sota la direcció de Olivier Megaton i amb la interpretació de Jason Statham, Natalya Rudakova, Robert Knepper

Frank Martin és un indiscutible especialista en lliuraments d’alt risc. En aquesta ocasió es veurà obligat, sota amenaces, a traslladar dues voluminoses borses i a una jove ucraïnesa, Valentina, des de Marsella fins a Odessa.

La 2

A les 21:55h cine amb La regenta

Estrenada l’any 1974 sota la direcció de Gonzalo Suárez i amb la interpretació de Emma Penella, Keith Baxter i Nigel Davenport

Època de la primera Restauració Borbònica (1875-1931). Adaptació de la novel·la homònima de Clarín, que narra les vicissituds d’Ana Ozores i la sordidesa de la vida en Vetusta (Oviedo), una ciutat de províncies del nord d’Espanya. La jove Ana, casada amb un regenti jubilat, viu oprimida per la hipocresia provinciana i els temors místics d’una religió absorbent. Sexualment insatisfeta, assetjada per constants somnis eròtics, revela en el confessionari els seus íntims turments, i el seu confessor, El Magistral, comença a sentir una morbosa passió per ella. Paral·lelament, Alvaro Mesía, un donjuán, es proposa seduir-la. La ciutat espera complaguda la caiguda de la Regenta.

Cuatro

A les 22:30h cine amb Malavita

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de Luc Besson i amb la interpretació de Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Tommy Lee Jones

Una família de la màfia és traslladada a una petita ciutat francesa sota el programa de protecció de testimonis. Malgrat els esforços de l’agent Stansfield per mantenir-los ocults, Fred Manzoni, la seva dona Maggie i els seus fills Belle i Warren, no podran evitar tornar als seus vells hàbits.

—————————————–

Dijous

La Sexta

A les 22:30h s’estrena Buscando a Cervantes

Alberto San Juan es posa a la pell de Cervantes per tar d’aprofundir en la figura literària més emblemàtica d’Espanya. El documental jugarà a dues bandes: entrevistes a experts en l’obra de l’autor, i una ficció representada on l’actor interpretarà a l’escriptor.

La 2

A les 21:55h cine amb Werther

Estrenada l’any 1986 sota la direcció de Pilar Miró i amb la interpretació de Mercedes Sampietro, Eusebio Poncela

En una ciutat costanera del nord d’Espanya, un jove professor ensenya llengua grega en un elitista col·legi privat. Romàntic i malenconiós, viu solament en una vella casa dels seus avantpassats a l’altre costat de la badia. Un ric armador separat de la seva dona, Alberto, li convenç per fer classes particulars al seu fill, un nen introvertit que viu aïllat al seu propi món. Els seus primers intents d’acostament al nen fracassen, ja que aquest no vol comunicar-se amb ell. La seva mare, Carlota, és per contra una dona forta i independent, i entre tots dos es produeix una forta atracció que a poc a poc esdevindrà en passió amorosa.

Telecinco

A les 22:00h s’estrena Supervivientes 2016

Reality presentat per Jorge Javier Vázquez. En aquesta nova edició els participants són: Mila Ximénez, Yurena, Víctor Sandoval, El Dioni, Christian (MYHYV), Suso (GH16), Antonio Tejado, Yola Berrocal, Mari Carmen (QQCCMH), Steisy (MYHYV), Paco de Benito (Pasapalabra), Miriam Saavedra, Carla García, Jorge Díaz, Mario D’amico i Dulce.

—————————————–

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb L’avi de cent anys que es va escapar per la finestra

Estrenada l’any 2013 sota la direcció de Felix Herngren i amb la interpretació de Robert Gustafsson, Iwar Wiklander, David Wiberg

Allan Karlsson, un ancià de cent anys, vestit amb el seu millor vestit i unes pantuflas, s’escapa de la residència per una finestra deixant plantats a l’alcalde i a la premsa local. No està disposat a renunciar a viure i, encara que no sap on anar, es llança a l’aventura. Al llarg de la seva intensa vida ha tingut experiències molt singulars: inversemblants trobades amb personatges com Franco, Stalin o Churchill, amistats comprometedores com l’esposa de Mao. A més, ha exercit activitats d’alt risc com a agent de la CIA o com a ajudant de Oppenheimer en la fabricació de la bomba atòmica.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version