Autor Cinema, teatre i televisió
22 Abril 2016 a 16:00

Toro

 Toro

Aquesta setmana s’estrena als cinemes el thriller Toro. A més també arriben a la gran pantalla els drames: Los milagros del cielo, Cegados por el sol i Los recuerdos. Destacant a cartellera s’estrena l’animació japonesa El niño y la bestia, i el film de terror amb zombies que recorda a Jurassic Park Generación Z. Per tal de fer riure a la gent s’estrenen les comèdies La gunguna, una de canalles i Bienvenidos a Grecia. I per últim, arriba el romanç ambientat a Tokio Romance en Tokio.

 

TORO

THRILLER. Dirigida per: Kike Maíllo. Repartiment: Mario Casas, Luis Tosar, José Sacristán

Dos germans es retroben després de cinc anys. Un ha estat a la presó. L’altre ha robat a un perillós perista i ara fuig al costat de Diana, la seva filla petita. Els tres emprenen un viatge per una Andalusia violenta, mítica, agresta i salvatge. Un viatge en el qual apareixen les velles ferides del passat i en el qual els germans es veuen obligats a reconciliar-se per salvar la vida.

LOS MILAGROS DEL CIELO

DRAMA. Dirigida per: Patricia Riggen. Repartiment: Jennifer Garner, Martin Henderson, Brighton Sharbino

Una noia de 12 anys que sofreix d’un rar i greu trastorn digestiu es troba de sobte miraculosament guarida després de sobreviure a un terrible accident.

EL NIÑO Y LA BESTIA

ANIMACIÓ. Dirigida per: Mamoru Hosoda

Kyuta és un nen solitari que viu a Tòquio, i Kumatetsu és una criatura sobrenatural aïllada en un món fantàstic. Un dia, el nen creua la frontera a l’altre món i entaula amistat amb Kumatetsu, que es converteix en el seu amic i guia espiritual. Aquesta trobada els portarà a viure multitud d’aventures.

CEGADOS POR EL SOL

DRAMA. Dirigida per: Luca Guadagnino. Repartiment: Ralph Fiennes, Dakota Johnson, Tilda Swinton,

Lliure remake de “La piscina” (Jacques Deray, 1969), centrat en el complex i progressivament sinistre joc de relacions que formen un estel de rock recuperant-se d’una operació a la vora del Mediterrani al costat de la seva parella, el seu antic representant i la seva jove filla Penélope.

LOS RECUERDOS

DRAMA. Dirigida per: Jean-Paul Rouve. Repartiment: Michel Blanc, Annie Cordy, Mathieu Spinosi

Romain té 23 anys. Vol ser escriptor, encara que de moment és vigilant nocturn en un hotel. El seu pare té 62 anys, està jubilat i tot sembla importar-li un bledo. Romain comparteix apartament amb un noi de 24 anys l’únic objectiu dels quals en la vida és seduir a les dones, sense importar-li qui ni quant li costi. La seva àvia, de 85 anys, viu en una residència i es pregunta què diables fa allí. I un dia desapareix…

ROMANCE EN TOKIO

ROMANCE. Dirigida per: Stefan Liberski. Repartiment: Pauline Etienne, Taichi Inoue, Julie Le Breton

Amelie és una jove belga somiadora de 20 anys que torna a Japó, on va passar part de la seva infància. Allí fa classes privades de francès per guanyar-se la vida, i és així com coneixerà a Rinri, el seu primer i únic estudiant, un jove japonès amb el qual entaularà un romanç. Entre sorpreses, moments feliços i esculls a la meitat d’un xoc cultural, Amelie descobrirà un costat de Japó que mai abans havia conegut.

BIENVENIDOS A GRECIA

COMEDIA. Dirigida per: Aron Lehmann. Repartiment: Adam Bousdoukos, Christopher Maria Herbst, Akilas Karazisis

Jörg Geissner treballa per a un banc alemany que va a finançar la construcció d’un hospital i una planta energètica en Paladiki, una petita illa grega. El banc, davant els dubtes i recels que li genera tot el relacionat amb Grècia i els grecs, envia a Jörg a controlar les seves inversions. Aquest, en arribar a la seva destinació, s’adona que no hi ha res construït. El que para Jörg comença com un terrible viatge a un lloc remot on tot són problemes i males notícies, amb el pas dels dies i el contacte amb els habitants de Paladiki Jörg canviarà la seva opinió sobre Grècia i els grecs.

GENERACIÓN Z

TERROR. Dirigida per: Steve Barker. Repartiment: Dougray Scott, Jessica De Gouw, Martin McCann

La Terra ha sofert un Apocalipsi zombie, però ha aconseguit sortir victoriosa. Malgrat això, molts dels habitants del planeta van acabar convertits en zombis. Melanie sofreix un veritable trauma ja que quan era una nena va veure com els seus pares es convertien en zombis. Ara, la civilització s’ha recuperat per complet i té la situació completament controlada. De fet, un dels llocs més famosos per anar de vacances és el Resort Zombie (REZORT), un lloc on les persones poden divertir-se vivint una aventura i podent matar zombis. Però, una fugida en el REZORT provoca de nou el pànic i una alarma mundial. Melanie s’ha d’enfrontar de nou a l’infern.

LA GUNGUNA, UNA DE CANALLAS

COMEDIA. Dirigida per: Ernesto Alemany. Repartiment: Nashia Bogaert, Isaac Savinon, Gerardo Mercedes

Una diminuta pistola calibri 22 amb una pesada història darrere, La Gunguna es passeja pel baix món del Carib com un personatge més, deixant al seu pas un deixant de mala sort i episodis desgraciats, marcats per tons d’humor negre. Una desfilada de personatges bizarros i pintorescs, com a prestadors d’estar per casa, traficants d’armes, jugadors professionals de billar i dòmino, o militars corruptes, motivats uns per la venjança i uns altres per l’engany, s’entrellacen en episodis de tensió, violència i fins i tot reflexió, enmig d’una societat caricaturesca i irònica on La Gunguna es converteix en un auguri que les malediccions vénen disfressades en enchapes d’or.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version