Autor Cinema, teatre i televisió
13 Maig 2016 a 18:00

Aquest divendres s’estrena en versió catalana Angry Birds. ‘La pel·lícula’

A 26 cinemes

Angry birds la pelicula

El film Angry birds. La pel·lícula,basat en la popular app per a mòbils de Rovio Animation, s’estrena aquest divendres, 13 de maig, en versió doblada al català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
El guió d’Angry birds. La pel·lícula és de John Vitti, guionista dels Simpsons i està dirigit per dos veterans de l’animació Clay Kaytis (Frozen El Regne del Gel, Ralph el Destructor, Bolt) i Fergal Reilly (Hotel Transilvània, Els Barrufets, Pluja de Mandonguilles).
En una illa remota hi viu una colònia d’ocells la majoria dels quals no volen. Entre ells n’hi ha tres que no acaben d’encaixar: el rondinaire Red, un ocell vermell amb les celles molt gruixudes; el Chuck, un ocell groc hiperactiu; i el Bomb, un ocell negre molt volàtil. Quan reben la visita d’un nombrós grup de porcs verds, en Red és el primer a veure que alguna cosa no va bé. I és que el rei porc i la seva cort tramen una estratègia per aconseguir els ous dels ocells.
Aquesta és la segona pel·lícula distribuïda per Sony que es projecta aquest 2016 doblada en català, ja que a finals de gener es va estrenar la comèdia de terror Pànic. El passat 2015 Sony va estrenar el film Hotel Transsilvània 2 doblat en català.
El film es podrà veure a: Megacine Badalona (Badalona); Cines Verdi (Barcelona); Cines Verdi Park (Barcelona); Cinesa Diagonal (Barcelona); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Cinesa Heron City (Barcelona); Palau Balaña Multicines (Barcelona); Cinemes Full HD (Cornellà de Llobregat); Multicines Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz Centre (Girona); Ocine Girona (Girona); Ocine Granollers – El Nord (Granollers); Filmax Gran Via (l’Hospitalet de Llobregat); JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Multicines Bages (Manresa); Cinesa Mataró Parc (Mataró); Cines Olot (Olot); Cinema Arinco (Palamós); Ocine Roquetes (Roquetes); Cines Imperial (Sabadell); Odeón Multicines Girona (Salt); Cinemes Can Castellet (Sant Boi de Llobregat); Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès); Ocine Tarragona – Les Gavarres (Tarragona); Cinemes Majèstic (Tàrrega); Cinesa Parc Vallès (Terrassa)
Cinema Montserrat (Tossa de Mar); Multicines Sucre (Vic); Cinema Kubrick (Vilafranca del Penedès); Cinemes Illa Carlemany de Les Escaldes (Andorra)
Switch to mobile version