Autor Societat
14 Maig 2016 a 10:00

Dispositiu especial de transit pel pont de Pasqua

També pel Gran Premi Formula 1

Circuit // Imatge del web de Wikimedia

Circuit // Imatge del web de Wikimedia

1 . Dispositiu especial de trànsit amb motiu de la festivitat de la segona Pasqua
El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Policia de la Generalitat − Mossos d’Esquadra, posa en marxa un dispositiu especial de trànsit amb motiu de lafestivitat de la segona Pasqua, que començarà demà divendres, 13 de maig, a les 15.00 h, i finalitzarà dilluns, 16 de maig, a les 24.00 h. En total, prop de 516.000 vehicles es mobilitzaran des de l’àrea metropolitana de Barcelona durant l’operació sortida de divendres a la tarda i al llarg de dissabte al matí, mentre que el retorn serà sobretot el dilluns a la tarda, amb una previsió de tornada de 320.000 vehicles.
Si el temps és assolellat i la situació meteorològica es manté estable, es preveu queels desplaçaments d’aquests dies festius es concentraran principalment cap a leszones de platja, i suposaran així el tret de sortida de la mobilitat d’estiu.
Cal destacar que aquest any el dilluns 16 de maig, festivitat de la Pasqua Granada o segona Pasqua, és festiu a tota Catalunya, a diferència d’altres anys, que ha estat festa local només en alguns municipis.
2. Dispositiu especial de trànsit i seguretat amb motiu de la celebració del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 al Circuit de Barcelona-Catalunya 2016
 
El Servei Català de Trànsit, en col·laboració amb la Policia de la Generalitat — Mossos d’Esquadra, estableixen un dispositiu especial de trànsit i seguretat amb motiu del Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1 Pirelli 2016, que se celebra els propers 13, 14 i 15 de maig al Circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló.
Aquest dispositiu es gestionarà conjuntament des del Centre de Coordinació (CECOR), ubicat al Circuit de Barcelona-Catalunya, amb motiu de l’esdeveniment esportiu, amb l’objectiu de:
  • Millorar la fluïdesa augmentant la capacitat viària i intentant disminuir la longitud i la durada de les retencions amb la intenció de minimitzar les demores en el temps de recorregut
  • Sobretot, garantint la seguretat viària general
  • Assegurant la seguretat ciutadana abans, durant i després del gran premi de F1
Es calcula que el Gran Premi mobilitzarà uns 180.000 aficionats durant els dies 13, 14 i 15 de maig.  Tot fa preveure que els dies de celebració del Gran Premi siguin de gran mobilitat pel que fa a la circulació, especialment i, sobretot, diumenge, 15, quan es  preveu l’assistència d’uns 86.700 espectadors.
Per més informació aquí 
Switch to mobile version