Autor Societat
7 Maig 2016 a 18:00

El cens electoral es podrà consultar a partir de dilluns vinent

Per a les eleccions generals del 26 de juny

Eleccions al Parlament de Catalunyaa // Imatge del web de Pixabay

Eleccions // Imatge del web de Pixabay

A partir del proper dilluns, 9 de maig, es podrà consultar les llistes del cens electoral per a les eleccions generals espanyoles del proper 26 de juny  fins al dilluns següent, 16 de maig, de manera presencial, individualitzada i, en molts Ajuntaments, a través de l’ordinador per tal de garantir el dret a la confidencialitat.

En cas que es detectin errors o omissions al cens, els ciutadans i ciutadanes podran presentar reclamacions a les oficines municipals dins del mateix termini, és a dir, del 9 al 16 de maig, ambdós inclosos.

Un cop s’hagin resolt les reclamacions per part de l’Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu per a les properes eleccions generals. Cal recordar que és imprescindible figurar al cens electoral per poder votar.

Per tant, es recomana especialment a les persones que podran votar per primera vegada,als que han canviat de lloc de residència i als que han tingut algun tipus de problema amb les dades del cens en les darreres eleccions que verifiquin les seves dades en aquest plaç establert.

Switch to mobile version