Autor Societat
29 Juny 2016 a 14:00

Presentació de la Xarxa de Municipis LGTBIQ

El dia internacional de l’Orgull LGTBIQ

diba- municipis lgtbiq

Cerdanyola del Vallès va acollir ahir, al Museu d’Art, la presentació de la Xarxa de Municipis LGTBIQ, una iniciativa impulsada des dels ajuntaments de Ripollet, Terrassa, Sabadell, Barberà del Vallès, Berga, Sant Quirze del Vallès, Santa Coloma de Gramenet i Cerdanyola del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu que els pobles i ciutats siguin espais compromesos amb els drets de les persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, i per eradicar l’homofòbia, la bifòbia i la transfòbia.

La constitució de la Xarxa de Municipis LGTBIQ és un projecte innovador a tot l’Estat Espanyol i actualment en formen part els Ajuntaments de Cerdanyola del Vallès, Sabadell, Terrassa, Santa Coloma de Gramenet, Ripollet, Barberà del Vallès, Berga i Sant Quirze del Vallès; però està previst que durant l’acte de constitució i presentació s’adhereixin nous ajuntaments.

A la Xarxa també participen representants de la Generalitat de Catalunya i de l’Àrea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.

L’acte va comptar amb l’assistència de la majoria d’alcaldes i alcaldesses dels municipis participants

 

Switch to mobile version