Autor La recepta
30 Juny 2016 a 13:00

Receptes per a bebès: puré de carn d’olla

sara blanco niño-pequeño

Els pares i mares normalment acostumen a preparar purés o papil·les a base de fruites, verdures o pollastre per el bebè, però el cert es que existeixen moltes altres receptes delicioses que poden ajudar a trencar una mica amb la rutina dels menjars del petit. D’aquesta manera el bebè provarà coses noves i descobrirà nous sabors, que li farà no avorrir els purés més comuns.

Una de les receptes més saboroses i que a quasi tots els nens que ho han provat els hi encanta, es la del puré de carn d’olla. Un plat amb el que els pares i mares poden fer servir les verdures que han utilitzat per a fer el caldo.

Per elaborar aquesta recepta necessitarem 250 mil·ligrams més o menys de caldo de carn d’olla, 50 grams de pa, 100 de pernil serrà, 5 pastanagues, dos patates, un porro, sal i oli.

Els passos a seguir per la seva preparació son els següents:

  1. En cas de que no hagin sobrat verdures de la carn d’olla per aprofitar-les, rentem i pelem les pastanagues i les patates per a trossejar-les amb el porro.
  1. En una cassola escalfem aigua amb una mica de sal, i quan aquesta bulli afegim les verdures que hem trossejat anteriorment i les deixem coure entre 15 i 20 minuts, aproximadament.
  1. Un cop que haguem cuit les verdures i estiguin ben tendres, les escorrim i les aboquem a un got de batedora per a triturar-les junt amb el pa fet molles, el caldo de carn d’olla i una mica de sal i oli.
  1. Triturem bé tot i si creiem convenient, ho passem per el passa puré,aixì queda més fi i sense brins. A continuació aboquem la mescla en una altra cassola i el deixem escalfar a foc lent durant uns 5 minuts.
  1. Mentrestant s’escalfa el puré a la cassola, agafem una paella, li posem un raig d’oli i la posem a escalfar a foc mig fins que estigui ben calent i puguem abocar el pernil en tires fins que estiguin cruixents. El pernil acompanya al puré.

I llest! ja tenim preparat el nostre puré de carn d’olla. Ara nomès queda parar la taula per el nen, per exemple, amb els coberts de Chicco para bebés, entre altres alternatives de utensilis per a menjars si es una de las primeres vegades que li dónes de menjar puré al petit i a gaudir-lo.

Switch to mobile version