Autor Cinema, teatre i televisió
19 Juliol 2016 a 18:00

Crítica cinematogràfica: El Becario

Un Robert De Niro impecable

 El becario

COMEDIA. EE.UU. Estrenada: 2015 Dirigida per: Nancy Meyers Repartiment: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Nat Wolff. Duració: 121min

Actualment les empreses busquen treballadors joves amb experiència que vulguin treballar com a becaris (sense cobrar) per tal d’obtenir beneficis però no donar-ne. Que passaria si la situació donés la volta? Amb humor i tendresa aquesta és al premissa que Nancy Meyers (¿En qué piensan las mujeres?) planteja al seu últim film: El becario. Robert De Niro interpreta a un home vidu que avorrit de la seva monòtona vida decideix aplicar com a becari sènior en una start-up de moda dirigida per una jove i treballadora noia interpretada per Anne Hathaway.

Venint de la directora especialitzada en comèdies romàntiques el que et trobes no és res nou, possiblement l’actuació de Robert De Niro és la guinda que corona la cinta però cada minut està perfectament calibrat per tal d’aconseguir treure el somriure a l’espectador. La formula del riure si que està massa utilitzada ja però tot i així és una formula que mai passarà de moda.

Un film acompanyat de grans actors que dominen a la perfecció la comèdia i que no deixen indiferent a aquell qui la veu. Inclòs es podria aguaitar un deix de crítica social vers la impossibilitat de trobar feina que molts joves tenen avui en dia.

@crisnocete

Cristina Nocete

Switch to mobile version