Autor Cinema, teatre i televisió
12 Agost 2016 a 18:00

‘El cas Fischer’ i ‘Caçafantasmes’, dues estrenes de cinema en català

Avui divendres

caçafantasmes

El cas Fischers’estrena avui divendres, 12 d’agost, en versió original subtitulada en català. La pel·lícula ha estat dirigida per Edward Zwick i interpretada per Tobey Maguire, Michael Stuhlbarg, Peter Sarsgaard, Liev Schreiber, Lily Rabe, Conrad Pla, Seamus Davey-Fitzpatrick, Sophie Nélisse, Robin Weigert, Evelyne Brochu, John Maclaren, Andreas Apergis, Ilia Volok, Alexandre Gorchkov i Aiden Lovekamp.
El film narra la llegendària final del campionat del món d’escacs del 1972, en què es van enfrontar el campió nord-americà, Bobby Fischer, i el soviètic, Boris Spassky. En plena guerra freda, i gràcies a la televisió, les partides van tenir un gran seguiment a tot el món, amb implicacions més enllà de les estrictament esportives.
Una altra proposta que també s’estrena avui divendres en versió doblada al català és la tercera aventura de Caçafantasmes,. Aquest cop, un equip femení lluita contra l’activitat paranormal a Nova York amb tota mena d’armes i idees, algunes de força originals. El director és Paul Feig i els actors, Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones, Kate McKinnon, Cecily Strong, Chris Hemsworth, Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Neil Casey, Matt Walsh, Nate Corddry, Mark Burzenski, Pat Kiernan, Nick Austin, Bill Murray, Ernie Hudson i Sigourney Weaver.
Totes dues produccions tenen el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Consulteu les sales de projecció al Portal Cinema en català.
Switch to mobile version