Autor Cinema, teatre i televisió
5 Agost 2016 a 18:00

‘Mascotes’ s’estrena en català avui divendres

 Es projectarà a 29 sales

Mascotes

El film d’animació en 3D Mascotes s’estrena avui, divendres 5 d’agost, doblat al català. La pel·lícula ha estat dirigida per Chris Renaud i Yarrow Cheney, directors deGru 2. El meu dolent preferit, i el guió és de Ken Daurio (Horton), Brian Lynch (Els Minions) i Cinco Paul (Gru. El meu dolent preferit).
El film és de la productora i distribuïdora Universal Pictures Illumination ,que aquest 2016 també ha doblat en català Les cròniques de Blancaneu – El caçador i la reina del gel.
L’argument se centra en la vida secreta de les mascotes urbanes. Els animalons, dòcils i simpàtics, queden sols a casa quan els seus propietaris marxen, i es transformen totalment. Alguns fan festes multitudinàries i sorolloses, d’altres fan disbarats amb els electrodomèstics, i d’altres, com en Max, es fiquen en embolics. En Max no suporta el seu nou company de pis, Duke, i junts  viuen una increïble aventura per aconseguir tornar a casa.
Podeu consultar les sales on es projectarà la pel·lícula en català al:

Portal Cinema en català

Switch to mobile version