Autor Cultura
3 Setembre 2016 a 15:00

34a Setmana del Llibre en Català

Contarà amb 150 expositors, entre llibreries, editorials i entitats

La Setmana del llibre

La Setmana del llibre

La Xarxa de Biblioteques Municipals i la Llibreria de la Diputació seran presents, un any més, a la 34a Setmana del Llibre en Català.

Es tracta del gran aparador de la lectura en català. Enguany, amb 150 expositors, entre llibreries, editorials i entitats, i amb un programa de 235 activitats, 198 per adults i 34 per a infants. A més, aquest any s’estrenen uns nous mòduls que s’integren en l’estètica del Mercat de Santa Caterina, incorporant els colors de la seva teulada característica.

En aquesta edició trobareu, entre moltes altres propostes, dos dels protagonistes del portal infantil de la Xarxa de Biblioteques Municipals, el Gènius i la Valentina, que presentaran les activitats per a nens i nenes els matins dels dies 3, 4, 10 i 11 de setembre.

Així mateix, el 6 de setembre, Dia de les Biblioteques a la Setmana del Llibre en Català, una seixantena de biblioteques públiques rebran una aportació econòmica de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i empreses col·laboradores en el certamen per tal que ampliïn el seu fons bibliogràfic adquirint llibres a les casetes de les diferents editorials i llibreries presents.

Entre els expositors hi haurà un estand de la Llibreria de la Diputació de Barcelona (caseta número 42) on es podran adquirir les darreres novetats editades per la corporació, com ara La Màquina de pensar. Ramon Llull i l’Ars combinatòria; Palau Güell. Gaudí: Itinerari de visita; La Casa de caritat o Impulsos: Emoció i qualitat de moviment en l’intèrpret escènic 2016.

La Setmana del Llibre en Català, que aquest any lliura el Premi Trajectòria a la traductora Anna Casassas, és una proposta organitzada per l’Associació d’Editors en Llengua Catalana per tal de promoure la divulgació de l’edició i la lectura en català.

Switch to mobile version