Autor Economia
7 Setembre 2016 a 18:00

Les vendes a les grans superfícies disminueixen un 1,1% interanual

Al juliol

Grans superfícies

Grans superfícies

Al juliol, l’índex de vendes a les grans superfícies de Catalunya a preus corrents ha disminuït un 1,1% respecte al mateix mes de l’any anterior, segons l’Idescat. Aquesta variació s’explica pel descens de les vendes de productes no alimentaris (-1,7%), ja que les vendes d’alimentació s’han mantingut estables.
La variació acumulada dels primers set mesos de l’any se situa en positiu (0,7% interanual). De gener a juliol, han augmentat tant les vendes de productes alimentaris (1,1%) com les de la resta de productes (0,4%).

A preus constants ─és a dir, eliminant l’efecte dels preus─, l’índex de vendes a les grans superfícies mostra un decrement interanual del 0,4% al juliol del 2016, motivat per la disminució de les vendes de productes alimentaris (-2,5%), ja que les vendes de la resta de productes han augmentat un 0,6%.

Switch to mobile version