Autor Entitats
12 Novembre 2016 a 18:00

1.250 fotografies han participat al concurs d’Instagram #DibaRacons

Entre el 30 de setembre i el 30 d’octubre

dibaracons

 

La fàbrica de ciment de Castellar de n’Hug, la plaça Major de Vic, el pont del petroli de Badalona, els jardins Artigas i el monestir de Montserrat són alguns dels llocs que reflecteixen les 25 imatges guanyadores del concurs d’Instagram organitzat per la Diputació de Barcelona. En total, s’han etiquetat més de 3.000 imatges amb l’etiqueta #DibaRacons, però només 1.250complien tots els requisits, ja que havien de ser imatges publicades entre el 30 de setembre i el 30 d’octubre.

El concurs, organitzat des dels comptes @dibacat i @bcnmoltmes, convidava els participants a fer fotografies d’aquells racons que més els agradessin del seu municipi, amb l’objectiu de donar a conèixer nous indrets no tant coneguts de la demarcació de Barcelona, i de fomentar la interacció i participació dels usuaris amb les xarxes socials de la Diputació. Les fotografies podien ser detalls, carrers, vistes, etc relacionades amb un municipi de la demarcació de Barcelona.

Els premis són: 5 entrades dobles per visitar el Palau Güell amb audioguia, 5 entrades dobles per visitar el Museu Marítim de Barcelona, 5 entrades dobles per visitar el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, 4 llibres d’«El Palau Güell: Una obra mestra d’Antoni Gaudí», 2 col·leccions de llibres del «Palau Güell a fons», 2 llibres de «Lola Anglada: Memòries 1892-1984» i 2 llibres dels «Parcs naturals pas a pas: Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona».

Switch to mobile version