Autor Economia
22 Novembre 2016 a 18:00

Joves de l’anomenada “generació perduda” presenten 12 start-ups

A la primera edició del B-UP

cercle cecot

Fins a 12 projectes es varen presentar a lhotel Sant Cugat davant d’un centener de persones vinculades amb el món financer en totes les seves connotacions, des de business angels passant per gestors de capital risc o responsables de programes d’incubació i acceleració de grans empreses, en busca de finançament i mentoratge per impulsar els seus respectius projectes.

Aquest acte, organitzat per Odder i el Cercle Cecot de Joves Empresaris sota el nom de B-UP és el primer dissenyat i pensat per projectes de joves nascuts entre el 1.985 i el 2.000, de l’anomenada “generació perduda” i que pretén trencar l’estigma relacionat amb aquesta generació i donar veu a projectes innovadors, en un context sòcio-econòmic encara difícil en termes d’oportunitats laborals i professionals, especialment per a aquests joves.

Un panel d’experts conformat per onze persones decidirà, al final de la jornada, dos projectes vencedors i el públic n’escollirà un tercer, que es beneficiaran de programes de seguiment i consolidació de negoci, comptaran amb l’ajut dels membres del Jurat empresarial – CCJE i UABEmprèn – per perfeccionar el projecte abans de realitzar una entrevista de finançament amb membres financers del Jurat:  la xarxa d’inversors BANC; BancSabadell; Up!Catalonia.

A partir de les sis de la tarda i durant cinc minuts, els diferents representants de les 12 start-ups varen presentar els seus projectes davant els assistents i davant del panel d’experts.

Els projectes que s’hi presentaran són:

 

 1. UNBLUR –  www.unblur.co | Juny de 2014

Unblur ha creat IRIS, una plataforma modular SaaS específicament dissenyada per als responsables de gestió d’incidències que permet integrar múltiples fonts de dades en un únic hub central, processar i mostrar informació rellevant o coordinar equips i altres agències per prendre accions concretes

 

 1. WANNAJOB – (App) | Setembre de 2016

Wannajob connecta persones de l’entorn proper a l’usuari que farà totes aquelles tasques i serveis que necessiti. Mudances, neteja de la llar, serveis delivery, cura de mascotes, tasques de manteniment, reparacions, etc. totes aquelles tasques que prenen temps i que l’usuari pot invertir en fer quelcom més interessant.

 

 1. PLANOMI – www.planomi.com | Novembre de 2015

Planomi és una plataforma web/App on es comercialitzen estades, escapades en hotel i altres experiències on la proposta diferencial es basa en l’aposta risc-benefici que s’ofereix a l’usuari. El benefici és poder gaudir d’experiències úniques als millors preus i el risc és que aquesta no se’t confirmi i rebis una indemnització (premi) a canvi.

 

 1. SIMGO – www.simgomobile.com | Gener de 2016

Simgo ha creat una plataforma SIM virtual que elimina la necessitat de tenir una targeta SIM física en un dispositiu mòbil. Les targetes SIM ara poden allotjar-se virtualment en el núvol i poden assignar-se a qualsevol dispositiu, en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

 

 1. TRAMPOLIN | Maig de 2016

Trampolín es crea com una plataforma on-line de compravenda de projectes de negoci franquiciables, que estarien creats per dues o més persones (per exemple: un dissenyador gràfic, un expert en màrqueting i direcció d’empreses, i un programador).

 

 1. PLACE TO PLUG – www.placetoplug.com | Març de 2015

Place to Plug és una plataforma per connectar conductors de vehicle elèctric (VE) i amfitrions (individus, negocis o institucions) que ofereixin un endoll per recarregar el VE.

 

 1. GROUAPP – www.grouapp.com | Juny de 2015

Grou és una aplicació mòbil que permet als usuaris connectar-se amb propers esdeveniments però, sobre tot, permet als qui ofereixen els esdeveniments obtenir analítiques clau en temps real per millorar la seva eficiència en la indústria de l’entreteniment nocturn, augmentant el tràfic i ingressos, reduint les despeses de comercialització.

 

 1. SWOICE – www.swoice.me | Juny de 2016

L’equip de Swoice està desenvolupant una solució tecnològica que ofereix un manera nova d’entreteniment basada en missatges de veu.

 

 1. MAXIMICE – www.getmaximice.com | Setembre de 2016

Maximice és una eina que, al mateix temps que ajuda a motivar als treballadors d’una empresa i els fa ser més productius, permet veure quina repercussió té cada metodologia o incentiu que apliquen. També permet estudiar de forma detallada la situació de cada departament i equip que la formen de manera que l’empresa pot aprendre i quantificar que és el que funciona i el que no de manera automàtica.

 

 1. BEACHBOXGYM – www.beachboxgym.com | Desembre de 2010

Beach Box Gym és el primer gimnàs autosuficient i transportable del món. Es composa de dos contenidors marítims que es poden moure amb qualsevol camió remolc a qualsevol part del món, per terra o per mar. L’estructura inclou plaques solars per abastir equips electrònics necessaris per al seu funcionament.

 

 1. CREATSENS – www.creatsens.wordpress.com | Juny de 2012

CreatSens és una spin-off de la Universitat Rovira i Virgili que ha desenvolupat el primer sensor capaç de determinar de forma directa els nivells de creatinina en fluids biològics –orina o  plasma- d’una manera exacta, ràpida, simple i econòmica.

 

 1. MIFUWI – www.mifuwi.com | Novembre de 2015

Mifuwi es defineix com la beguda alternativa de graduació alcohòlica mitja que, donada la innovació en el seu envasat, permet gaudir del producte de manera senzilla i pràctica.

 

Switch to mobile version