Autor Ensenyament
26 Desembre 2016 a 18:00

El Peter i la Lenny van al circ

Ensenyament promourà l’anglès al Festival de la Infància

Festival de la Infància

Festival de la Infància // Imatge del web http://actividades.dibujos.net/

El Departament d’Ensenyament promourà la llengua anglesa durant el proper Festival de la Infància, que tindrà lloc entre demà i el 4 de gener al recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc. En el seu estand els més petits podran dur a terme activitats íntegrament en anglès a través de jocs relacionats amb el món del circ sota el nom de “El Peter i la Lenny van al circ”.
L’activitat està destinada a nens d’entre 3 i 10 anys i es fa en anglès, amb l’objectiu de promoure el coneixement de les llengües estrangeres entre els participants. El joc consistirà en què els participants faran d´ajudants d´en Peter i la Lenny i hauran de superar diverses proves. En aquestes proves caldrà demostrar la destresa en malabars, fer bombolles gegants, elaborar carioques o fer voltar cèrcols.
Durant cada part de l’activitat, els participants practicaran l’anglès i aprendran nou vocabulari. Al finalitzar, els infants treballaran l’agilitat i l’equilibri per tal de recuperar el tresor de pirates en un marc de boles.
Switch to mobile version