Autor Societat
13 Desembre 2016 a 07:45

Els Bombers varen treballar en l’extinció d’un incendi d’habitatge a Sant Llorenç

Varen haver-hi 7 intoxicats per fum

Bombers Parking

Bombers // Foto d’arxiu: Sergi Colomer

Els Bombers de la Generalitat varen treballar ahir al vespre en l’extinció d’un incendi d’habitatge al barri de Sant Llorenç on 7 persones van resultar intoxicades lleument per inhalació de fum i una va haver de ser atesa a causa d’una crisi d’ansietat. L’avís va arribar a les 20.54h i notificava que un incendi estava cremant una habitació a l’interior d’un pis situat al carrer del Cavalls Bernat, 45, d’aquesta ciutat del Vallès Occidental.
Immediatament es varen mobilitzar 3 dotacions dels Bombers, que varen poder apagar el foc a les 21.08h. A partir d’aquell moment, van haver de ventilar tot l’habitatge i revisar l’estructura del pis, que no va quedar afectada. De moment, no es coneixen les causes de l’incendi. Set persones van haver de ser ateses pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a causa d’una intoxicació per inhalació de fum. Dues varen ser evacuades a Mútua de Terrassa i la resta a l’Hospital de Terrassa. El SEM, que hi va destinar 4 unitats, també va atendre una altra persona a causa d’una crisi d’ansietat, però li va donar l’alta in situ.
Switch to mobile version