Autor Entitats
7 Desembre 2016 a 10:00

Renovació i ampliació de l’acord de patrocini CaixaBank, Fundació ”la Caixa” i l’ACB

Patrocinadors principals de la Copa del Rei i de la Supercopa

Jaume Giró, Gonzalo Gortázar i Francisco Roca, Caixabank ACB

CaixaBank i la Fundació Bancària ”la Caixa” han reforçat avui el seu suport a l’Associació de Clubs de Bàsquet (ACB) mitjançant la renovació i ampliació de l’acord de patrocini fins al juny de 2018. A través d’aquesta signatura, CaixaBank i la FundacióBancària ”la Caixa” consoliden la seva aposta pel bàsquet ACB en mantenir-se com a patrocinadors principals de la Copa del Rei 2017 i 2018, i convertir-se en patrocinadors oficials de la Supercopa 2016 i 2017.

L’acord rubricat avui entre el conseller delegat de CaixaBank, Gonzalo Gortázar; el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró; i el president executiu de l’ACB, Francisco Roca, té com a objectiu establir el marc de col• laboració entre les tres entitats per promocionar el bàsquet com a activitat esportiva i fomentar els valors que transmet.

Així mateix, el conveni també té com a finalitat establir una col• laboració en matèria social i educativa entre les entitats signatàries per fomentar el desenvolupament d’activitats realitzades en el marc de l’organització de la Copa del Rei i de la Supercopa, i mantenir el compromís amb el programa de valors als col• legis ACB Next.

La vinculació comporta, entre d’altres acords, un paquet de contraprestacions publicitàries, tant en pista com en les retransmissions televisives, accions solidàries conjuntes a favor de col• lectius de persones discapacitades o en risc d’exclusió i la participació activa a l’ACB Next, programa de valors impulsat per l’Associació de Clubs als col• legis. Així mateix, CaixaBank i la Fundació Bancària ”la Caixa” també s’han unit a d’altres competicions organitzades per l’ACB, com la Minicopa Endesa o el Circuit de Pretemporada Movistar by Lliga Endesa.

Les entitats signatàries destaquen el desig que aquest acord de col• laboració serveixi per enfortir una de les lligues de bàsquet amb més seguidors i tradició a nivell europeu, un bressol de figures de nivell mundial.

Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank, ha destacat que aquest patrocini suposa “una gran oportunitat per a l’entitat, ja que ens permet donar suport a una competició de referència al nostre territori, i amb la qual compartim uns valors amb els que ens sentim molt identificats, com el treball en equip, l’esperit de superació i el respecte entre les aficions”.

A més, Gortázar ha assenyalat que “la renovació d’aquest acord suposa un pas més en l’estratègia que fa quatre anys vam iniciar amb el patrocini de la Federació Espanyola de Bàsquet que es reforça, ara, amb l’ampliació del mateix per convertir-nos, a més, en patrocinadors oficials de la Supercopa”.

Per la seva banda, el director general de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Jaume Giró, ha assenyalat que “en els últims anys la vinculació del Grup “la Caixa” ha suposat un impuls important per a la Copa del Rei de bàsquet. L’acord que avui renovem suposa un pas més en una relació profitosa a favor d’un esport i d’un esdeveniment amb el qual ens sentim molt identificats, i que a cada edició desperta passions i engrandeix les virtuts de l’esport. El nostre compromís, a més, permet que col• lectius amb dificultats gaudeixin i participin de l’esdeveniment, impregnant-se dels seus valors”.

Francisco Roca, president de l’ACB, ha valorat de forma molt positiva la renovació i extensió del compromís tant de CaixaBank com de la Fundació Bancària ”la Caixa”, atès que “per a l’ACB és una gran satisfacció que dues entitats de referència com CaixaBank i la Fundació Bancària “la Caixa” reforcin la seva confiança en el bàsquet professional amb dos anys més de relació, unint la Supercopa a la seva aposta per la Copa del Rei”.

Per a Roca, “la seva vinculació a la Copa del Rei en les dues últimes edicions ha suposat un gran impuls per a l’esdeveniment, dotant al torneig d’una dimensió social i d’accions solidàries que han estat un exemple de compromís per a tots”. A més, recorda “el respecte i l’enfortiment de CaixaBank a la història del bàsquet, amb un documental i una exposició de fotos de les 80 edicions del torneig”.

Switch to mobile version