Autor Economia
12 Febrer 2017 a 18:00

CaixaBank escollida el 2017 millor entitat de banca privada a Espanya

Per tercer any consecutiu per Euromoney

gonzalo gortazar jordi gual caixabank

CaixaBank, primer banc del mercat espanyol per quota de mercat, ha estat reconegut perEuromoney com la millor entitat de banca privada a Espanya el 2017 en els Private Banking Survey 2017. El reconeixement, que CaixaBank aconsegueix per tercera vegada consecutiva, és el resultat de les enquestes realitzades per Euromoney a entitats de tot el món, gestors d’alts patrimonis i family offices, que han identificat les que consideren millors entitats de banca privada per la qualitat dels seus serveis i el seu model de negoci.

A més del premi a la millor entitat de banca privada, CaixaBank, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, ha estat guardonada per la publicació britànica en nou categories addicionals, tres més que en l’edició anterior. L’entitat financera ha obtingut el màxim reconeixement en: serveis específics per clients d’alt patrimoni (super affluent), serveis per clients de molt alt patrimoni (high net worth), gestió d’actius, assessorament en filantropia, inversió socialment responsable i d’impacte social, innovació tecnològica i sistemes de back office, serveis de family office, anàlisi i gestió d’actius i planificació hereditària i trusts.

CaixaBank Banca Privada gestiona un 18,10% més d’actius que fa tres anys

CaixaBank Banca Privada, especialitzat en patrimonis de més de mig milió d’euros, ha crescut durant aquests tres anys un 18,10% en actius gestionats, des dels 50.400 milions d’euros gestionats el 2014 fins els 59.525 milions que gestiona a l’actualitat.

CaixaBank Banca Privada també ha crescut en els últims tres anys en número de clients als que dóna servei. De 50.085 clients el 2014 a 57.281 a tancament de 2016, el que suposa un increment del 14,36%. A més, i seguint les directrius normatives marcades per la UE, el número de clients assessorats (clients que han firmat un contracte d’assessorament i un test d’idoneïtat) ha experimentat un augment del 22,57% en els últims tres anys, en passar de 41.921 clients assessorats el 2014 a 51.381 el 2016.

En clients amb alt valor patrimonial, l’entitat també ha experimentat un fort creixement en els tres anys en els que ha estat premiada: de 646 clients el 2014 a 829 el 2016, un increment del 28,33%. Actualment, els clients pertanyents a aquest segment de banca privada acumulen un total de 8.922 milions d’euros en recursos.

Aquestes xifres confirmen la bona acollida del model d’assessorament personalitzat al client de banca privada. La clau de la relació entre CaixaBank Banca Privada i el client és el gestor, un professional altament qualificat amb àmplia experiència que treballa juntament amb la xarxa comercial de l’entitat. Els gestors de Banca Privada estableixen una planificació financera basada en les necessitats del client i dissenyen estratègies d’inversió adaptades a cada perfil. Actualment, l’equip està format per més de 500 gestors en 44 centres exclusius distribuïts per tot el territori nacional.

La consecució del premi de Euromoney per tercer any consecutiu consolida l’entitat en el segment de banca privada i ratifica el seu model de gestió inspirat en els valors de l’entitat: qualitat, confiança i compromís social.

Switch to mobile version