Autor Cultura
13 Febrer 2017 a 15:00

El president Puigdemont encapçala l’acte d’homenatge al grup Esquirols

“Van ser i són la banda sonora d’una generació de compromís”

Puigdemont Els esquirols

Foto: Ruben Moreno
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha encapçalat el concert d’homenatge que s’ha fet al grup Esquirols, “la banda sonora d’una generació de compromís”. També hi ha assistit l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent; el conseller de Cultura, Santi Vila, i la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà.
L’acte d’homenatge s’ha fet el diumenge, 12 de febrer de 2017, que és el títol justament d’una de les cançons del desaparegut grup de folk català, de l’àlbum Fent camí. El tema va ser escrit l’any 1975 per l’actor Joan Crosas, un dels membres d’aquest grup nascut al poble de l’Esquirol i que va estar en actiu entre els anys 1968 i 1986. Han participat en l’homenatge diverses formacions musicals que tenen versions d’alguns dels temes dels Esquirols. El cap de l’Executiu ha lliurat als integrants una litografia de reconeixement a la banda.
Switch to mobile version