Autor Societat
21 Febrer 2017 a 18:00

Ensenyament i entitats empresarials signen un conveni per la formació dual

Per promocionar-la

ensenyament formacio dual

El Departament d’Ensenyament i diverses entitats empresarials han signat avui un conveni per a la promoció de la formació professional dual. Les entitats signants són el Club de Excelencia en Sostenibilidad, la Asociación para el Progreso de la Dirección –APD-  i el Centro de Estudios Sagardoy.
L’objectiu és la realització d’accions que contribueixin a estendre el coneixement i implantació de models de formació professional dual i ajudin les empreses a augmentar la seva competitivitat i a incrementar l’ocupabilitat a Catalunya. Han signat el conveni el director general de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament, Melcior Arcarons; el director de l’Observatori de Mobilitat Sostenible del Club d’Excel·lència en Sostenibilitat i Director de RRHH i Relacions Institucionals de BASF Espanyola S.L, Gustavo Alonso; el soci director a Barcelona de Sagardoy Advocats, Manel Hernàndez; i la directora de  Zona Mediterrània d’APD, Associació per al Progrés de la Direcció, Mercè Faixes.
Els signants del conveni es comprometen a col·laborar en l’elaboració de polítiques públiques de promoció de la formació dual a Catalunya, i a difondre el coneixement pràctic en matèria de formació professional dual per part de l’empresariat, mitjançant la celebració de jornades pràctiques.
Switch to mobile version