Autor Economia
3 Febrer 2017 a 15:00

III Congrés APAE i Premis FEM Empresa 2017

A l’auditori de l’Espai Francesca Bonnemaison

DCIM102MEDIA

L’Acte Inaugural del Congrés, amb uns 150 assistents, va anar a càrrec de: Molt Honorable Sr. Artur Mas 129è President de la Generalitat de Catalunya que en el seu parlament va recordar on ha d’anar el proper dilluns al matí i va reconèixer “està molt més a gust en actes com aquest”. També va comentar que “es evident, però no reconegut, que els empresaris no estan de moda tot i ser imprescindibles i, en general, gent compromesa econòmica i socialment

El Sr. Jordi Baiget Conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el seu parlament va donar dades econòmiques positives referides al 2016 als empresaris presents i referides a l’augment de l’activitat econòmica i industrial, al important increment de les exportacions i el turisme (que milloren la balança comercial), a la baixada del número d’aturats. També va encoratgar als assistents dient-lis “Heu de ser els protagonistes del canvis que venen, cada dia comprem, venem, viatgem i ens relacionem més de forma virtual donant-se el cas que l’empresa que més nits d’hotel i allotjament ven no en té cap, que l’empresa que més desplaçaments en taxi contracta diàriament a USA no té cap llicencia i, com s’ha anunciat aquesta setmana Facebook ha aconseguit del Banc Europeu llicència per a operar en banca”. Per acabar, va reconèixer que s’ha d’innovar i que per aconseguir-ho cal millorar la FP i els coneixements universitaris

El Sr. Marc Castells Vicepresident segon i President delegat de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona i Alcalde d’ Igualada en el seu parlament ha fet esment a varis igualadins que, començant com els assistents a l’acte d’avui, van triomfar en el món de l’empresa arribant a ser els propietaris d’ empreses com La Vanguardia i La Maquinista Terrestre i Maritima entre d’altres.

A l’acte també hi eren presents el Sr Domènec Espadaler, President de la Cambra de Comerç de Girona i Vice-President del Consell de Cambres de Catalunya, el Sr Aregio secretari de competitivitat de la Generalitat i el Sr Josep Cuní que va ser un dels premiats.

A continuació, es va desarrotllar el Congrés amb les conferències i Networkings programats

Switch to mobile version