Autor Cinema, teatre i televisió
17 Març 2017 a 13:00

15è cicle “El cinema i la mort” al Cinema Catalunya

Cinema mort

Funerària de Terrassa ha programat quatre noves pel·lícules que donaran forma a la quinzena edició del cicle “El cinema i la mort”. El Cinema Catalunya tornarà a acollir les projeccions, que tindran lloc quatre dimarts consecutius a partir del 28 de març en sessió doble, amb projeccions a les 19 h i a les 22 h.

El cicle arrenca el 28 de març amb la projecció d’”El nuevo Nuevo testamento”, una sàtira belga de l’any 2015, dirigida per Jaco Van Dormael i protagonizada per Pili Groyne, Benoît Poelvoorde, Marco Lorenzini, Yolande Moreau i Catherine Deneuve.

Continua el 4 d’abril, amb la pel·lícula nord-americana “Bernie”, de Richard Linklater, protagonitzada per Jack Black, Shirley MacLaine i Matthew McConaughey.

“Truman”, la gran guanyadora dels Premis Goya de 2016, es projectarà el dimarts 11 d’abril. Dirigida l’any 2015 pel barceloní Cesc Gay, amb les interpretacions de Ricardo Darín i Javier Cámara, explica la historia d’una amistat entre dos homes que han de fer front a la malaltia terminal d’un d’ells.

“El hombre más enfadado de Brooklyn” completa i tanca la programació del cicle el 18 d’abril. Protagonitzada per Robin Williams, Mila Kunis, Peter Dinklage i Melissa Leo, va ser dirigida per Phil Alden Robinson l’any 2014.

Tal i com es fa des de 2014, un euro del preu de cada entrada venuda es donarà a El Rebost, Centre Local de Distribució d’Aliments. Les entrades es poden recollir al Cinema Catalunya a partir del dimecres anterior a cada projecció, de 18 a 22 h.

Funerària de Terrassa ofereix el cicle “El cinema i la mort” des de l’any 2003 amb l’objectiu d’ajudar a normalitzar l’acceptació i el tractament de la mort i apropar-nos a un tema que, culturalment, és sovint encara tabú en la societat.

Trobareu més informació al web funerariaterrassa.cat/15-cicle-cinema/.

Switch to mobile version