Autor Economia
7 Abril 2017 a 15:00

Amazon anuncia la seva cinquena inversió a Catalunya

Serà un nou centre logístic a Martorelles

jordi baiget

El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, ha valorat positivament l’anunci fet avui per la multinacional Amazon d’obertura d’un nou centre logístic a Catalunya. Per Baiget, aquesta nova inversió consolida l’aposta d’Amazon per Catalunya com a hub estratègic en el sector de la logística a Europa i demostra un cop més la capacitat d’atracció d’inversió estrangera del nostre país”. El titular d’Empresa ha recordat que aquesta inversió és la cinquena que Amazon realitza a Catalunya i que, tal i com ha confirmat la companyia, suposarà la creació de 2.500 llocs de treball en tres anys.

Per Baiget, aquesta inversió “confirma la potencialitat que té Catalunya en matèria d’inversions. Perquè aquest anunci és paral·lel a d’altres anuncis com el de Thunder Power, que obrirà un centre d’R+D i una planta a Catalunya en el sector del vehicle elèctric; el de Henkel, d’ampliar novament la seva planta a Montornés; el de Covestro, de reconsiderar el tancament de la seva planta a Vilaseca; el de Lidl, de crear un nou centre a Martorell, i ahir es va inaugurar Ferrari Land. Són gent que confia en el nostre país i això és bo, perquè el que hem d’aconseguir és crear ocupació i que sigui de qualitat”.

Segons el titular d’Empresa i Coneixement, aquests anuncis “són inversions que comporten actuacions a llarg termini i per tant són una mostra de la confiança dels inversors en la fortalesa i la competitivitat de l’economia productiva del nostre país”.
El conseller d’Empresa i Coneixement també ha volgut destacar la feina feta per la Generalitat al llarg d’aquests darrers anys per generar aquesta confiança en els inversors: “la valoració només pot ser positiva. És fruit d’una feina. El primer que hem de destacar és que una empresa global, molt important a nivell mundial, s’hagi fixat en Catalunya com a seu de les seves inversions en el sud d’Europa i la Mediterrània”. Respecte l’aposta de projectes industrials, Baiget ha volgut destacar que “la Generalitat sempre ofereix territoris que han acollit indústria en el passat, ja que existeix un teixit industrial i una població acostumada a aquest tipus d’activitat”.
Switch to mobile version