Autor Notícies
10 Abril 2017 a 18:00

Ambient molt suau aquesta Setmana Santa

Amb baix risc de precipitacions

Explosió primaveral al parc natural de Sant Llorenç del Munt // Foto: Sergi Colomer

Explosió primaveral al parc natural de Sant Llorenç del Munt // Foto: Sergi Colomer

El Servei Meteorològic de Catalunya informa que la predicció per aquesta setmana que coincideix, per als catòlics, amb la festivitat de la Setmana Santa vindrà marcada pel reforçament de les altes pressions a tot el territori i, per tant, per l’augment de l’estabilitat. De tota manera, a l’inici i final de la setmana, és possible que l’apropament d’un parell de fronts pel nord faci augmentar els núvols i la probabilitat de ruixats sobretot a la meitat nord.
Desprès del passat cap de setmana amb predomini del cel serè en general tot i que a partir del migdia, hi havia creixement de nuvolades al Pirineu amb alguns ruixats dispersos d’intensitat feble i les temperatures máximes entre 15 i 20 ºC al Pirineu i entre 20 i 25 ºC a la resta del territori, la previsió a mitjà termini indica que al llarg de la setmana que es reforçaran les altres pressions. En general, predominarà l’ambient assolellat amb el pas de bandes de núvols alts i mitjans. Tot i això, entre avui i demà la cua d’un front fred fregarà el nord del territori. Al Pirineu, Prepirineu i a la meitat est del territori hi haurà creixement de nuvolades amb la possibilitat de xàfecs d’intensitat feble en general.
És possible que dissabte o diumenge es tornin a repetir aquestes precipitacions. Les temperatures no canviaran gaire la primera part de la setmana i baixaran una mica al final, tot i que es mantindrà l’ambient molt suau.
L’aigua de mar es troba entre 14 i 16 graus de temperatura
Switch to mobile version