Autor Articles i estudis
1 Abril 2017 a 12:00

Arriba el moment de començar l’operació biquini!

bellesa regim

No sabem si ja has fet el canvi d’armari o estàs a punt de fer-ho, però és possible que al provar la roba de l’estiu passat comprovis que ha passat un misteri digne d’Iker Jiménez a Cuarto Milenio: l’armari ha encongit la roba de estiu!

Si aquest és el teu cas, si durant l’hivern t’has passat una miqueta i has guanyat algun quilet, ara és el moment de baixar-lo. De cap manera et recomanem que facis una dieta d’aprimament pel teu compte per perdre molts quilos, en aquest cas posa’t en mans d’un bon nutricionista o dietista. Però si només has de perdre uns pocs quilos pots demanar consell al teu farmacèutic perquè t’indiqui quins productes poden ajudar-te en aquesta àrdua tasca… Això al costat d’un pla d’exercici físic realista -No val apuntar-se al gimnàs i no anar-hi!- i una dieta adequada a les necessitats calòriques de cada persona.

Com saps, una de les nostres premisses és la salut. Mai promourem dietes d’aprimament si no estan justificades i guiades per un professional de la salut, però és que en una recent presentació Arkopharma ens va alertar sobre unes dades extretes de les Conclusions del XVIII Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia de l’Obesitat Mòrbida i de les Malalties Metabòliques (SEC) realment alarmants. Segons aquestes conclusions, Espanya està situada en segona posició a Europa (darrere del Regne Unit) pel que fa a nombre de persones amb sobrepès. El 17% de la població espanyola pateix obesitat (IMC superior a 30), mentre que un 53,7% té sobrepès (IMC superior a 25).

Per Belleza Activa / AMIC

Us recomenem:

TR90 JS per obtenir un estímul durant les 2 primeres setmanes i posar-se a punt.
TR 90 COMPLEX C i TR 90 COMPLEX F són el complement vitamínic i de minerals.
TR90 M-BAR, barretes substitutives d’1 dels àpats diaris
TR90 M-SHAKE per si prefereix un batut a una barreta
i acompanyat d’una rutina d’exercici d’acord amb l’edat i estat físic.

Els podeu comprar a:

http://naturalcosmeticsshop.nsproducts.com/

i si voleu més informació, podeu contactar a info.naturalcosmeticsshop@gmail.com

Switch to mobile version